Valentin napi, léggömből készült meglepetések

Valami újdonságot keresel, amivel meglepheted szerelmed Valentin nap alkalmából? Vedd fontolóra a lufiból készült romantikus ajándékötleteket.

Tudod, hogy miért ezen a napon ünnepeljük a szerelmet?

Szent Bálint többek között a szerelmesek védőszentje és bár hazánkban nem terjedt el jelentősen az egyházi kultusza, az angolszász országokban nagy hagyománya van február 14-én ünnepelni a szerelmeseket.  Hazánkban csak az 1990-es években kezdett ismerté válni ez az ünnep, azonban ugyanúgy, ahogyan világszerte, úgy itthon is elhomályosult már a vallási eredete.

Egyébként a keresztény szokás eredete szerint mielőtt a hite miatt kivégzett Bálint meghalt volna, visszaadta a börtönőr vak lányának látását és halála előtt február 14-én búcsúüzenetet küldött a lánynak, melyet a "Te Bálintod" aláírással látott el. Ez a leggyakoribb magyarázata a Valentin napi üzenetküldésnek. 

Most, hogy már tisztában vagy a Bálint nap történetével, ne feledkezz meg szerelmednek üzetenet küldeni, melyben kifejezed iránta érzett érzéseidet. Emellett igazi meglepetéseket készíthetsz léggömb segítségével. Például eláraszthatod a szobát szív alakú fólia lufikkal, melyeket levegővel töltesz. Akkor ezek a földön maradnak, szerelmed ebben gázolhat át, hogy megöleljen. A héliummal töltött szív alakú léggömbök a szoba mennyezete felé törnek, így ha azokat egymással szemben, sorban helyezed a földhöz, székekhez rögzítve, szinte olyan, mintha egy lufierdőn sétálna keresztül feléd.

Romantikus reggelit készíthetsz piros, rózsaszínű ételek felhasználásával, melyek mellé lufiból készült asztaldíszt rakhatsz. Korábbi cikkünkben leírtuk ennek elkészítését

Ha ennél nagyobb volumenű eseményt szervezel, akkor gondoljkod hatalmas lufiboltív készítésében. Használj piros, fehér, rózsaszín és pezsgőszínű léggömböket a boltív alapjául, majd a lufik szabad helyei közé nyugodtan helyezz el néhány szál rózsát (persze töviseik nélkül). A lufi boltív elkészítéséről szintén írtunk már egy útmutatót korábban. Ide kattintva olvashatod a cikket.

A léggömbök segítenek olyan díszítést is előállítani, amelyek esetében még szavak nélkül is kifejezheted mondanivalódat. Kínálatunkban találhatsz feliratos lufikat, melyek helyetted mondják el érzéseidet. Ezek csokorba rendezve, vagy elszórtan dekorálva a szobát igazi meglepetésként érik majd szerelmedet. A fólia lufik között ma már betű formájúakat is találhatsz, így akár egész mondatokat is kirakhatsz léggömbök segítségével.

És bár kicsit hűvös idő van még ebben az évszakban, de a lufi felengedés is igen látványos lehet, ha 14-én napsütésre ébredünk. Este pedig a led lámpákkal töltött héliumos lufik felengedése lehet a meglepetés, melytől szerelmed szíve kitárul. Itt találsz bővebb infót erről a szolgáltatásunkról.