Különleges alkalmakra - egyedi lufi dekoráció

Emlékezetes eseményhez felejthetetlen dekoráció szükséges. A léggömbök segítségével olyan kreációk készíthetőek, melyektől mindenkinek tátva marad a szája. Nézzünk néhány ötletet.

A legújabb trendek szerint születésnapok, évfordulós események idején hatalmas szám formájú keretbe helyezzük el az előre felfújt, különböző méretű léggömböket, ezzel kitöltve a számokon belüli helyeket. A parti színvilágának megfelelő árnyalatokat használhatunk, nem szükséges egy színt és annak árnyalait alkalmazni, viszont a harmóniára törekedjünk.

A legyen kevesebb, több elvre hagyatkozva válaszunk inkább halványabb színárnyalatokat és mellé néhány erőteljes csillogó arany, metál színt, amivel hangsúlyozhatjuk az esemény különlegességét. Persze ez is függ az ünnepelt stílusától, életkorától, hiszen egy kisgyermek számára készült szülinapi dekornál lehet piros, sárga, erőteljes kék, zöld árnyalatot is alkalmazni. Ezeket a számos dekorációkat kiegészíthetjük néhány zöld növénnyel, melyek az üres, kis tereket teszi telítetté.

Az apróbb kimaradt helyeket tovább dekorálhatjuk selyempapírral, különböző apró tárgyakkal, akár még az ajándékokat is közé lehet helyezni. A dekorációt még teljesebbé teheted a formázott fólia lufik használatával. Nemcsak a számok adhatnak keretet a léggömböknek, hanem akár más formák is, például egy hatalmas pillangó belsejébe szintén tehetünk színes léggömböket. 

A léggömbök felhasználásával órási dekorációs falat is készíthetünk.

Ebben az esetben a különböző méretűre fújt lufikat olyan módon fűzzük fel egy nagyméretű kerítéselemre, hogy úgy látszódjon, mintha leomlanának a léggömbök a falról, akár egy vízesés. Ezt a fajta dekorációt elhelyezheted a lépcsőkorlátra is, még látványossabbá téve a helyszínt. Az óriási méretű díszítésnél a lufikat egymáshoz damillal erősítsd. A lufik a díszítés tetején legyenek kisebbek és kevesebb darabszámúak, mint az alján, ahol a nagyobb méretű léggömbök legyenek túlsúlyban.

Csodálatos hátteret nyújthat egy nagyméretű lufi dekor, amely előtt nemcsak a torta mutat jól, hanem akár fotóháttérként is megállja a helyét. Kitölti a teret nemcsak esküvőn, születésnapon, hanem leánybúcsún vagy éppen a házassági évfordulós ünnepségen is.

Fantasztikusan egyedi megoldás a torták tetejére helyezett apró luficsokor, melytől valóban különlegessé válik az ünnepség. A kis méretűre fújt lufikat pálcákra erősítjük, ezeket szúrjuk bele a tortába. Tovább színesíthetjük a lufik kinézetét, ha némi konfettit szórunk az áttetsző léggömbökbe felfújás előtt. Elárulunk egy trükköt, amivel a konfetti az egész lufi belsejét megtöltse. Nem rázogatni kell, hanem statikus elektromossággal, azaz a műszála ruhához dörzsölve tudjuk a fényes, színes konfetti darabokat mozgásra bírni és a lufi belső oldalához tapasztani.

A különböző méretű, színárnyalatú lufik kiválasztásában nagy segítségre lehet weboldalunk, ahol meg is rendelheted a léggömböket, valamint az olyan kiegészítőket, mint a kézipumpa, kötözőszalaggal. Ide kattintva nézd meg kínálatunkat: Léggömbök