Jókívánságok ifjú házasoknak, kicsit másként

Szeretnéd személyesebbé tenni az ifjú pár köszöntését, nekik szánt jókívánságaidat? Néhány ötlettel szeretnénk új dimenziókat mutatni ezen a téren számodra.

Az esküvői jókívánságok általában a sablonos képeslapokon olvasható idézetekből állnak, esetleg néha személyesebb hangvételűek, de néhány sornál nem több egyik sem.

Az ifjú pár számára ezek a jókívánságok örök emlékké válnak, így mindenképpen érdemes olyan üzenetet átadni számukra, mely nem vész a feledés homályába.

Egy személyes történettel teheted igazi emlékké a jókívánságot, írd le hogyan találkoztatok, milyen régóta tart az ismeretségetek, barátságotok, melyek voltak az együtt töltött idő legszebb percei. Fogalmazz meg egy olyan sztorit, amire mindannyian boldogan emlékeztek vissza, ezzel örök emléket állítva barátságotoknak. Végül kívánj sok boldogságot és biztosíts a párt arról, hogy továbbra is kiállsz mellettük és most már közösen töltitek el az időt.

A történeted kerülhet egy szép képeslapra, vagy ha jó kézügyességgel rendelkezel, akkor egyedi rajzoddal díszített papírra. Így még emlékezetesebb lesz a gratuláció. 

 

eskuvos autos vizjeles

 

További lehetőségként javasoljuk, hogy jókívánságaid mellett jővöbeni ígéreteket fogalmazz meg a pár számára. Lufiposta szolgáltatásunk segítségével nemcsak Te, hanem valamennyi meghívott vendég egy léggömbre erősített képeslapon tudja megtenni felajánlását az ifjú pár számára, majd ezeket a lufikat egy adott jelre a levegőbe engeditek és a pár napok múlva fogja visszakapni, a lelkes megtalálók által hozzájuk megküldött képeslapokon az általatok tett ígéreteket. 

Ez a megoldás igazán látványos eleme lehet az esküvőnek. Akár a fiatal pár is kérheti a szervezőktől a Lufiposta szolgáltatást, de nagyobb meglepetés, ha a vendégek fognak össze és ők ajándékozzák meg a párt ezzel az élménnyel.

Bővebb információt és fotókat találsz weboldalunkon a Lufiposta szolgáltatással kapcsolatban.