LufiPosta szolgáltatások minden alkalomra

Rengeteget írtunk már arról, hogy milyen szolgáltatást nyújtunk a LufiPosta keretein belül. Azonban arról, még nem ejtettünk elég szót, hogy mely események kapcsán érdemes felengedni a léggömböket.

Most eláruljuk! Szinte minden alkalomra tudtok LufiPosta szolgáltatást rendelni. 

A léggömbök felengedésekor képeslapokat kötünk a szalagok végére. Jelenleg 9 féle képeslap közül tudtok választani, melyeket az alkalomhoz illő szöveggel egészítünk ki. Természetesen az egyedi igényeket is kiszolgáljuk, hiszen az általatok megálmodott grafikát elkészítettjük és a nyomdai munkákban is segítségetekre leszünk.

Az általunk előre elkészített képeslapok között házasságkötés, házassági évforduló, születésnap és kisbaba érkezése témákban találtok sablonokat. Ezeken a lufikat megtalálók számára szóló információkat olvashatunk, igény esetén angol, illetve német nyelven is feliratozzuk a lapokat.

A megtalálók az instrukciók alapján visszajuttatják az általatok megadott címre a képeslapokat, így teljesül kívánságotok és megkapjátok a rokonok, barátok által ígért felajánlásokat.

Természetesen a LufiPosta nemcsak ilyen típusú események során nyújt sok ember számára élményt, hiszen rengeteg céges rendezvényre hívják csapatunkat, ahol egy-egy fontosabb vállalati esemény kapcsán, akár sok száz léggömböt is útjára eresztenek a meghívottak.

Ezeken a rendezvényeken a felengedésre kerülő lufikat egyedi igény szerint logóval, emblémázással is ellátjuk, így még személyesebbé válik az esemény.

A sötétség leszállta után sem állunk meg, hiszen igazán különleges élményben lehet része azoknak, akik esti lufi felengedést választanak. Az apró LED fényekkel belülről megvilágított léggömbök a levegőbe emelkedve olyanok, mintha száz, meg száz apró szentjánosbogár világítaná be az eget. A nemrégiben betiltott lampion felengedés helyett kínál ez a szolgáltatásunk kiváló alternatívát.

Várjuk megrendeléseiteket - kérjétek árajánlatunkat