Esküvői háttér dekoráció lufiból

Az esküvő felejthetetlen esemény nemcsak az ifjú pár számára, hanem a meghívottak életében is mély nyomot hagy. A külsőségek, a látvány igen fontos része az egész ceremóniának, így nagy körültekintéssel kell megválasztani a dekorációt. Erre a célra rengeteg lehetőséget kínálnak a léggömbök, néhány ötletet itt olvashatsz.

Általában az esküvői díszítés egységes képet mutat, hasonló színárnyalatok, minták vonulnak végig az asztalok, a falak dekorálása során. Sokan úgy vélik, hogy a léggömbökkel való díszítés olcsó hatást kelt, azonban napjainkban már olyan kiváló minőségű, különleges formájú, színű, mintázatú lufik kaphatóak, melyek egyáltalán nem ütnek el a dekorációtól, sőt kifejezetten kiemelik azokat. A léggömbök nemcsak önmagukban lehetnek a dekoráció része, hanem trendi növényekkel ötvözve igazán ütős hatást érhetünk el. Nézzük vajon az esküvő és a fotózás helyszínének hátteréhez, milyen lufidekorációk illenek.

Nagy divat a fotófal, mely általában virágok felhasználásával készül. Ezt kiválthatjuk a különféle méretű lufik egymáshoz illesztésével, melyek akár többféle színkombinációban is lehetnek a falon, de az esküvő fő színáranyalatát szintén használhatjuk a választásnál. A léggömbből készült falat feldobhatjuk zöld növények kombinációjával. Az idei év trendje szerint használjuk a dzsungel növényeire hasonlító pálmaleveleket, páfrányt, diffenbachiát.  

A színes léggömbök használatával bohém, vicces látványt érhetünk el, míg a lágy tónusú színek (barack, ezüst, óarany) színek használata elegáns és romantikus hatású. A leginkább divatos dekoráció most a leomló lufitömeg, amely olyan hatást kelt, mintha egy folyónyi léggömb lenne a helyiségben.

lufifolyam

Nagyon tetszetős és feltűnő dekoráció lehet a hatalmas szívformában elrendezett léggömbök csokra, mely a falra erősítve, vagy a mennyezetről lelógatva egyaránt látványos eleme a díszítésnek.

lufidekorsziv

A héliumos lufik kiváló lehetőségeket nyújtanak a feltűnő dekorációk elkészítéséhez. A fóliából készült, vagy léggömbből hajtogatott lufiszobrok pedig élethűvé varázsolják a díszítést. 

Lufihajtogatóink szinte bármilyen kérést teljesíteni tudnak legyen szó akár több emeletes lufiszoborról vagy esküvői háttér dekorációról. Itt olvashatsz bővebben szolgáltatásunkról: Dekoráció