2021 léggömb dekorációs trendjei

Már lassan az év felénél járunk, viszont a vírushelyzet miatt csak nemrég lehet újra rendezvényeket szervezni, így a léggömb dekorációk elkészítése is most válik aktuálissá. Nézzük az idei trendeket.

Ha van díszítés, amit az idei évben a hollywood-i hírességek szeretnek, az a lufi! És ki mutathatná azt meg jobban, hogy milyen trendek felé tartunk, mint Khloe Kardashian, aki lányának 3. születésnapja alkalmából óriási pasztell léggömbíveket és egy egész szobát töltött meg gyönyörű szivecskékkel és konfettivel töltött léggömbökkel. Persze tudjuk, hogy csak kivételesen kevesen rendelkeznek akkora költségvetéssel, mint a sztárok, mégis tudunk olyan megoldásokat, melyek milliók nélkül is hasonlóan ütős élményt nyújtanak a meghívottak és az ünnepelt számára, mint Kloe partiján.Összeállítottuk az idei év pillanatnyilag legstílusosabb és legkeresettebb léggömb-trendjeit.

1. A fantázia léggömb

Mi az egyik legnépszerűbb léggömb trend az A-listás partikon? Misztikus lények! Az egyszarvúakat szinte minden korosztály kedveli, így nem meglepő, hogy a Kanya West öt éves lányának szülinapi pratijától elkezdve, egészen Channing Tatum 37. szülinapi bulijáig minden dekorációban megtalálható volt. A fólia lufi kínálatunkban megtalálod nálunk is a csillogó egyszarvú lufit.  A sellők újabb nagy sláger, mely nemcsak egy mesét idéznek, hanem egy életérzést is. 

2. A réteges léggömb

A lufik rétegezése egy olyan új technika, melynek segítségével egyedi színárnyalatokat tudunk létrehozni.  Hogyan kell csinálni? Válassz ki két azonos méretű (de különböző színű) lufit, és mielőtt felfújnád, csúsztasd bele az egyik lufit egy szívószál segítségével a másikba, mintha kibélelnéd. Nagyon változatos színeket eredményez ez a módszer,  teljesen személyesre szabottnak érezhetjük a végeredményt. Több, különböző variációt próbálj ki, így biztosan a legmegfelelőbb színárnyalatot tudod magadnak előállítani. 

3. A közös léggömb

Van egy új trend, amely áthatja a közösségi médiát, és ez a bolygó számára is jó! Ahelyett, hogy kidobnád a léggömbödet, amikor végeztél a bulival, miért ne adhatnád át egy helyi család számára, akiknek szüksége van rá, vagy csak örömet szerzel egy-két kisgyereknek adományoddal.  És ki tudja, lehet, hogy egy nagypapa 80. születésnapját talán az általad átadott rózsaszínű fólia és hélium lufik teszik felejthetetlenné!

4. Léggömb az asztal felett

Minden jól berendezett vacsorához fókuszpontra van szükség - és általában ez a mennyezeten elhelyezett léggömbfelhő, mely szintén egy új trend. Akassz fel az asztal fölé egy köteg héliumos lufi, amely biztosan elkápráztatja a vacsoravendégeket. Feltétlenül figyelj az összhangra, így a megterített asztal dekorációjának színvilága és stílusa passzoljon a felette lévő lufi díszítéshez.

5. Konfettis lufi

Imádod a léggömböket? Szereted a konfettit? Az év egyik legnagyobb léggömb-trendje ennek a két dolognak a kombinálása. A konfettivel töltött léggömbök gyönyörű színekben, csillogó konfettivel készülnek, amelyek bármilyen partin, gyerekbulin megállják a helyüket. Az átlátszó lufikba töltött fényes konfetti darabkák a fényben csillognak, így teszik még hangulatosabbá és stílusosabbá az eseményt.

6. Lufi boltív

A léggömb boltívek az új virágívek! Váratlan és merész választás különleges alkalmakra, a gondosan kialakított lufi boltív. Látványos fókuszpontot jelent esküvői fogadalmak, névadási szertartások, baba-váró partik és egyéb események során. Korábbi cikkünkben már megmutattuk, hogyan tudtok házilag is elkészíteni egy ilyen boltívet. Itt olvashatjátok ezt a bejegyzést.