Gyere és tanuld meg a lufihajtás trükkjeit!

A léggömb az egyik leginkább kedvelt látványosság bármilyen rendezvényen, eseményen a gyerekek körében. A különböző formákra hajtogatott lufik ellenálhatatlanok számukra. Gyere és tanuld meg Te is a lufihajtás trükkjeit a legjobbaktól.

A Játékmesterek csapata több mint 10 éve gyermekanimációs szolgáltatást nyúj különböző rendezvényeken. A képzett animátorok számára a gyerekekkel való foglalkozás nem jelent problémát, hiszen valamennyien szakszerű képzés után kerülnek a "mélyvízbe". A cég saját képzést dolgozott ki azok számára, akik szeretnének gyerekekkel foglalkozni munkájuk során. Szeretnénk megismertetni veletek a képzés részleteit, illetve a hozzá szorosan kapcsolódó lufihajtogató tanfolyamukat is, amely keretében profi szakértő segítségével tudjátok elsajátítani a lufihajtogatás csínját-bínját.

Mit csinál egy animátor?

Sokan közületek lehet, hogy még nem hallotta ezt a kifejezést, pedig számtalan helyszínen találkozhatunk animátorokkal. Olyan rendezvényeken, ahol gyermekek is részt vesznek, szinte elengedhetetlen a gyermekek szakszerű felügyelete, szórakoztatása. Biztosan hallottatok már a külföldi szállodák, hotelek külön szolgáltatásáról, amikor a gyerkőcöknek egész napos programokat biztosít a vállalkozás, így a szülők nyugodt szívvel élvezhetik a megérdemelt pihenést. A kisgyerekek vigyázó, óvó környezetben tudják eltölteni az időt, ahol tengernyi érdekes játék, elfoglaltság várja őket. Mindezt a biztos, élményekkel teli környezetet az animátorok biztosítják számukra.

Egy jó animátor számára nem nyűg a gyerekekkel való foglalkozás, ugyanúgy élvezik a különböző programokat, mint a gyerekek, természetesen figyelve a kicsik biztonságára. A szabadban eltölthető játékok mellett, rossz idő esetén fedett helyen is tudnak épp olyan izgalmas játékokat szervezni, mint a medence partján. A Játékmesterek szolgáltatásai között található a céges rendezvényeken való gyermekfelügyelet mellett, szülinapi bulikon való részvétel, valamint esküvőkön gyermeksarokban vigyáznak és szórakoztatják a kis meghívottakat.

Az animátorok a társasjátékok, sorversenyek, kézműves foglalkozások mellett kiválóan értenek az arcfestéshez, csillámtetováláshoz és természetesen a lufik hajtogatásához is. Ez egyébként az egyik legnépszerűbb program a gyerekek körében. Körbeállják az animátorokat és csak sorolják a kívánságaikat: "Én egy kutyust kérek!; Nekem csinálj légyszi egy pingvint!, stb." És persze az animátorok elkészítik a kívánságállatkákat, formákat.

Miért pont a LUFIHAJTOGATÓ TANFOLYAM?

A Játékmesterek lufihajtogató tanfolyamán, mely egyébként államilag elismert, akkreditált felnőttképzés, már 14 éves kort betöltve tudjátok elsajátítani a lufihajtogatás alapjait. Az elméleti és gyakorlati képzés során profi, nagy tapasztalatú lufihajtogató mester képezni ki a hallgatókat. Minden résztvevő kezdő csomagot kap az induláskor, mely tartalmaz egy lufifújó pumpát, 100 db léggömböt, alkoholos filcet. Ezekre az eszközökre lesz szükségük a lufihajtogatás során.

Az elméleti oktatás idején a legalapvetőbb higiéniai ismeretektől kezdve, a színek harmónikusságáig rengeteg témát felölelően történik a tanítás. A gyakorlatban pedig különböző formák elkészítését tanulhatják meg a résztvevők. A tanfolyam elvégzéséről öt nyelvű nemzetközi tanusítványt kaptok, mellyel külföldi munkavégzés során is tudjátok igazolni tudásotokat. 

A tanfolyam elvégzése után képesek lesznek a hallgatók egyszerű és összetettebb formákat is elkészíteni. Kezdve a klasszikus lufikutyusokkal, egészen a színes virágokon át. A képzés során megismerkedhetnek a különböző technikákkal, trükkökkel, így otthon a gyakorlás során igazából már csak a képzeletük lesz a határ, mert bármilyen formát el tudnak majd készíteni.

Jelentkezéseteket itt adhatjátok le: LUFIHAJTOGATÓ TANFOLYAM

Bővebb információt pedig ide kattintva: BŐVEBB INFÓ