Virágdekoráció minden alkalomra

A virágok szépsége, sokszínűsége minden eseményt feldob. Segítségükkel készülhetnek asztaldíszek, esküvői dekorációk, fotófalak, születésnapi csokrok, szinte végtelenek a lehetőségek. Milyen módon tudjuk a lufikat ezekbe beleilleszteni?

Nemcsak otthonunkat díszíthetik a szebbnél szebb élő virág kompozíciók, hanem egyes események, rendezvények dekorációját is kiegészíthetik. A különböző alkalmakra más és más színű, formájú, fajtájú növényeket szokás választani. Napjainkban nemcsak élő virágokkal dobható fel a díszítés, hanem papírból, selyemből készült csodálatos elemeket is találhatunk a piacon. Nagy divat például esküvőkön a papírvirágokból összeállított fotófal, vagy a főasztal hátamögötti fal díszítése ezzel a megoldással. Persze ezt tovább bolondíthatjuk néhány élő zölddel, illetve a kompozíció színeihez passzoló léggömbökkel is. 

Természetesen a virágok és a belőlük készülő dekorációs tárgy kiválasztásában nagyban közrejátszik az, hogy mekkora a büdzséje egy ilyen eseménynek, hiszen a virágok főként a téli időszakban elég borsos áruak. De semmi vész, hiszen több lehetőségünk is van arra, hogy látványossá tegyünk egy kisebb csokrot, asztaldíszt. A már említett papírvirágok mellett választhatunk szárított növényeket, melyek például egy vintage hangulatú esküvő elmaradhatatlan kellékei.

A szárított növények csokorba rendezve kiválóan mutatnak a vendégek asztalain, néhány természetes anyagú terítőn, lenvászon asztalkendőkkel. Ennél a dekorációnál el tudunk képzelni a virágok mellett a vázában aranyszínű mini lufikat, melyek erősíthetik a régies, gazdag, mély színvilágot.

Nemcsak esküvőkön, hanem ballagásokon, évfordulók ünneplésekor egy örökcsokor a legjobb választás.

A selyemből, szaténból vagy habból készült virágok sosem hervadnak el, így mindig megőrizhetjük az esemény felejthetetlen pillanatait. A csokor a virágok mellett tüllt, tollakat, gyöngyöket, ékszereket is tartalmazhat. A ballagók nagyon szeretik azokat a csokrokat, melyekben a bankókból formálnak virágokat, illetve édességek kerülnek a virágok helyére. A ballagási csokrokhoz jól passzolnak a fólia lufik is, melyeket hosszú lufitartóra szúrva tudunk beleaplikálni a csokorba.

Saját otthonunk díszítésére szintén használhatunk élő növényeket, virágokat.

Ezt a tippet fogadd meg tőlünk és meglátod mindenki ámulni fog a csodás dekorációdon. Ez a fajta díszítés a leginkább hosszukás asztalon mutat jól. Használj egy téglalap alakú tálcát vagy fából készült alacsony peremű virágtartót. Tégy az aljára egy csomó kis moha vagy zúzmó telepet, kitöltve így az egész tartót. Tegyél a mohára 3-4 alacsony üvegpoharat (függ attól mekkora a tálca), amelyekbe akár időszakonként más és más rövidszárú virágot helyezel. Egy-egy pohárkába rakj több virágfejet is, hogy szorosan legyenek, így tömörebben sokkal szebben mutatnak majd a növények.

Tovább díszítheted a mohákra szórt gyöngyökkel, száraz ágakkal az installációdat. A lényeg, hogy a színek harmónizáljanak és mindig friss virágok díszítsék az asztalt. A lufik ebben az esetben nem részei a dekorációnak, de hidd el így is sikert aratsz majd vendégeid és családod körében egyaránt.

A legújabb trend a virágok és a lufik kombinálásával készült szülinapi csokor,

mely során egy dekoratív kalapdoboz stílusú dobozba kerülnek az élő virágok, csodásan elrendezve, majd pedig egy átlátszó nagyobb méretű léggömb, amely több kicsit felfújt léggömböt tartalmaz úgy kerül elhelyezésre, hogy léghajó formájúvá varázsolja a virágdobozt. Színes szalagokkal rögzítik a lufit a dobozhoz, így a héliumos léggömb nem repül el, viszont gyönyörű látványt nyújt. A nagy átlátszó lufira írják fel fekete, arany vagy ezüst tollal az ünnepelt köszöntését. 

Ha szeretnél kreatív ötleteid közül a léggömbbel kapcsolatosakat megvalósítani, akkor nézd meg lufi kínálatunkat.