Ünnepeld az új évet hatalmas lufipartival

Miután az idei szilveszter kicsit más lesz, mint a megszokott, dekoráld otthonod vagy a kis létszámú buli helyszínét léggömbökkel. Meríts ihletet cikkünkben bemutatott ötleteinkből.

 Azok számára, akik nincsenek túl jó kézügyességgel megáldva, elegendő néhány héliummal töltött színes, fólia léggömbbel dekorálni a helyiséget. Lehetőséged van arany, ezüst színű számozott lufikból kiraknod az új év dátumát, egyesével egymás mellé erősítheted a lufikat, akár rákötve egy-egy székre, vagy használhatsz lufi rögzítő súlyokat, melyeket magad is elkészíthetsz, vagy megvásárolhatsz nálunk. A súlyok elkészítése egyszerű, fogj egy kisebb lufit, majd tölts bele homokot, a végét hurkold össze, majd pedig kösd rá a héliumos lufi madzagját.

Az idei év divat színei közül a rosegold-ot emelnénk ki, mely színárnyalat a mobiltelefonok tokján, karórákon és még számtalan egyéb tárgyon visszaköszön. Sima és csillogó hatású rosegold csillag formájú lufik mellé kerek hasonló színű, vagy fehér léggömböket helyezz, ezzel trendivé varázsolod a buli helyszínét.

Kifejezetten az új év ünneplésére készült Happy New Year feliratos léggömböket is kínálunk több minta és szövegtípus változatban is 46 cm-es méretben. Ezeknél a lufiknál általában a fekete, fehér és arany színek dominálnak. Nagyobb méretű, 61 cm-es fólia lufik között találhatsz pezsgős üveg mintázatút, színes konfettivel dekoráltakat is.

Akik szeretnek kézműveskedni, maguk készítik a dekorációkat, nekik az alábbi képen látható ötletet ajánljuk elkészíteni.

A szilveszteri buli elképzelhetetlen a pezsgő nélkül. Egy hatalmas méretű pezsgősüveg lufit rögzíts a falra, majd mintha ebből folyna ki a pezsgő, helyezz egy csomó különböző méretű léggömböt elé. Három különböző méretre fújd fel a kerek formájú léggömböket, célszerű fehér, ezüst és arany színű lufikat használnod. Majd az eltérő méretűeket rakd egymás után. Hogy még plasztikusabb hatást érj el, szórd a maradékot szét a földön a "kilövelő pezsgő" köré.

lufiszilveszter

Az óra is minden szilveszteri buli központi eleme. Nagyon egyszerűen készíthetsz egy hatalmas órát a falra lufik felhasználásával. Egy nagy kör alakban helyezz el felváltva fekete és fehér lufikat, melyekre arany filctollal 1-12-ig egyesével felfested a számokat. Az óramutatókat papírból tudod formázni és a hatalmas kör közepébe ragasztani.