Tippek tökéletes leánybúcsú szervezéséhez

Az idei évben elég nehéz bármilyen rendezvény megszervezése, így egy leánybúcsú kivitelezése is, de tippjeink segítségével reméljük adunk néhány jó tanácsot, hogy felejthetetlen élményt varázsolj az estéből. 

Mielőtt hivatalosan is bekötik az ifjú menyasszony fejét, jó lesz egyet bulizni a barátnőkkel. Az utolsó este lesz ez, amit még hajadonként tölthet el, így mindenképpen valami olyan élményben kell részt vennie, amire sok-sok év múlva is emlékezni fog. Az sem hátrány, hogy kimozdíthatjuk legalább egy estére abból a feszült idegállapotból, ami jellemzi az arát az esküvő előtti utolsó napokban. A vírushelyzet csak még jobban elbizonytalanította a párokat, és szegény menyasszonyoknak már nemcsak azért főhetett a feje, hogy minden rendben lesz-e az esküvőn, hanem azért is izgulhatott, hogy egyáltalán lesz-e esküvő.

A leánybúcsún mindezeket el kell vele feledtetni.

A szervezés egyik legfontosabb lépése a vendéglista összeállítása. Nemcsak a menyasszony barátnői lehetnek a meghívottak között, hanem a vőlegény női rokonai is. Persze arra figyeljünk, hogy ne legyen senki számára teher, vagy kellemetlen a meghívás, mert nem veszekedést akarunk, hanem önfeledt bulizást. 

Az időpont kiválasztásakor vegyük figyelembe a többség szabad estéjét, de legfőképp a menyasszonyra koncentráljuk, hiszen mégiscsak róla szól az egész leánybúcsú. A dekoráció kiválasztásánál maradhatunk a már jól bevált szexis témáknál, a rózsaszín-pink színvilággal, de persze figyelembe vehetjük a menyasszony kedvenc színeit vagy saját kreativitásunk szerint is díszíthetjük a termet.

Néhány egyszerű dekorációs elemmel, mint például a fólia lufik, hatalmas parti léggömbök, vagy éppen konfettik, bannerek, függő dekorációk vidám hangulatot teremthetnek. Nálunk megrendelheted a lufikat.

Érdemes előre eltervezni milyen feladatokkal, játékokkal fogjátok egymást szórakoztatni. Gondoljátok végig, hogy egy helyen, vagy éppen közterületen, kocsmákat végigjárva fogjátok végigbulizni az estét. Ha egy helyen tartjátok a leánybúcsút, akkor ne feledkezz meg a megfelelő mennyiségű, minőségű alkoholos italok beszerzéséről. Kérdezd körbe a résztvevőket, mi a kedvencük, de a különböző összetevőjű koktélokkal biztosan nem lőhetsz mellé.

A menyasszonyt ilyenkor szokás megajándékozni néhány vicces és szexi ajándékkal. Erről is még a buli előtt időben kell gondoskodnotok. 

Ne görcsöljetek rá a feladatra, a lényeg, hogy valamennyien jól érezzétek magatokat és legfőképp a menyasszonyra figyeljetek. A közös élmény még évek múltával is a tietek lesz. 

Jó szórakozást!

Kép forrása: Pixabay