Életre kelt léggömb dekorációk

A léggömbökkel történő dekoráció bármilyen rendezvényen megállja a helyét. Egy kis eszköz segítségével most még életre is kelthetőek kreációink. Bár a színes léggömbök így is vonzzák a tekintetet, egy kis trükkel még ütősebb lesz a díszítés.

A lufik nemcsak az égbe tudnak repülni, hanem elég sokféle módon használhatóak fel egy-egy rendezvényen. A modellező lufik segítségével például a gyerekrendezvényeken tudjuk feldobni a hangulatot, amikor a kissrácok kérésének megfelelő alakzatú állatkákat, tárgyakat tekerünk össze. A léggömböket esküvők, szülinapok, évfordulók alkalmából Lufiposta szolgáltatásunk keretében a meghívottak által felajánlott ajándékok leírásával küldjük a végtelen kék ég felé, hogy majd az akár több kilométerre lakó becsületes megtaláló, visszajuttassa az ifjú párnak, ünnepelteknek a lapot, így biztosítva, hogy megkapják az ígért ajándékot.

A színes, előnyomott vagy figurális lufik akár csokorba rendezve, vagy egyéb módon elhelyezve a helyszínen igazi látványorgiát eredményezhetnek. Gondolunk itt például a léggömbből készült esküvői kapura, látványfalra, mint igazi egyedülálló díszítésre. Vagy azokra a figurákat formázó lufikra, melyek ott állnak majd a színpad mellett és emelik az est fényét.

Mivel tehetnénk még vonzóbbá, ötletesebbé és mozgékonyabbá ezeket a léggömb alakzatokat? A Balloon Dancer nevű eszköz segítségével. Ez a mini kis motoros eszköz abban segít, hogy egyforma sebességgel mozgatja a ráerősített léggömböket. 

Kattints ide-- >> Balloon Dancer és egy videón láthatod működés közben. Több eszköz együttes elhelyezésével, a hátteret további látványelemekkel dekorálva lesz igazán ütős dekoráció. 

Működése: a héliumos léggömböt le húzza, majd vissza engedi, és ezt ismétli. Ha  plafonra erősítjük akkor a levelegővel töltött léggömböt leereszti majd vissza húzza. Egyébként teljesen egyszerű a működése, 3 darab ceruzaelem szükséges hozzá, így szabadtéri események során is biztonsággal használható.

Ha szeretnéd ezt saját rendezvényeden kipróbálni, akkor keress meg bennünket elérhetőségeinken: Kapcsolat