Ötletek szülinapi lufidekorációhoz

A színes lufidekoráció bármilyen rendezvény hangulatát fel tudja dobni, nincs ez másként a szülinapi bulikkal sem. Ha a legújabb trendek szerint szeretnél léggömbökből készült díszítést készíteni, akkor olvasd el cikkünket, melyben néhány ötletet osztunk meg veled.

A legújabb trendek szerint a különböző méretű léggömbökből készíthetünk hatalmas, falról szinte lefolyó áramlatot, melyeket csodaszép halvány rózsaszín, sötét mályva, és zöld növényekkel, papírvirágokkal egészítenek ki. A pasztell árnyalatú lufik keveredjenek az arany, rózsaarany színárnyalatokkal. Színben harmonizáló pillangók tovább növelhetik a dekoráció eleganciáját.

Persze kisebb gyerkőcök szülinapjára készülhet vidám, trópusi növényekkel a díszítés, a legdivatosabb flamingós fólialufival kiegészítve.

lufifal3

Másik trend a fóliából készült, betűléggömbökből kiírt feliratok használata, szintén a rózsaarany a legfelkapottabb szín, melyet az ezüst, metál, fehér színekkel tudunk kiemelni. A lufi felirat mellett érdemes a földön álló, léggömb súllyokkal megtartott héliumos lufikat is elhelyezni, melyek 3D hatást keltenek. 

A léggömb fal szintén egy újdonság, melyet akár magad is elkészíthetsz otthon. Drótháló vagy habszivacs méretre rendezésével a kézi pumpával felfújt lufikat rendezd el harmónikus rendben. Színeiben szintén a pasztell és a metál színek keveréke most a menő. A lufikat alacsony hőmérsékletű ragasztópisztollyal tudod összeerősíteni, óvatos légy, mert a túl forró ragasztó eldurrantja a léggömböket. Miután kialakítottad a fal formáját (mely lehet téglalap, négyzet, szív, vagy más alakzat is), fújd fel a lufikat különböző méretűre. Először a nagyobb lufikat helyezd az alapra, majd a lyukakat tömd be a kisebbre fújt léggömbökkel. Minden lufit ragasztóval erősíts vagy a falhoz vagy egymáshoz. (Ha dróthálót használsz az először felkerülő léggömböket kösd az alapra) 

Legutolsó lépésként dekoráld az egész falat különböző zöld növényekkel, falevelekkel, virágokkal, melyek papírból is készülhetnek vagy papírmassé szalagokkal. Miután végeztél vess egy pillantást távolabbról a művedre, még ekkor is láthatsz egy-két rést, melybe további dekor elemek kerülhetnek. Használható az elkészült fal fotó háttérként is. Ne feledkezz meg a héliummal fújt fólialufikról sem, melyek lehetnek az ünnepelt nevét kiadó lufik, a "Boldog szülinapot" felirat vagy az a szám, ahány éves az ünnepelt.

Bármelyik dekoráció mellett döntesz, nálunk beszerezheted a megfelelő léggömböket. Itt találod a választékot: Léggömbök