Ötletes meghívók léggömb segítségével

Esküvő, születésnap, és még ezer más alkalom adódik, amikor meghívót kell küldeni barátaitok, szeretteitek részére. Sok esetben pofon egyszerű ötletekkel, percek alatt készülhetnek egyedi kártyák, melyek tartalmazzák a rendezvény pontos időpontját, helyszínét és természetesen a meghívás célját is. Manapság ismét nagy becsben tartják a meghívottak az egyedileg, vagy kézzel készített invitáló kártyákat, így ha van lehetőségetek a saját készítésű kártyákat létrehozni, mindenképpen ezt ajánljuk. 

Lufiposta szolgáltatásunk kapcsán körbenéztünk a házi készítésű ötletek között és néhány érdekes, léggömb segítségével elkészíthető meghívót mutatunk most nektek.

Több variációban is készíthetőek ezek a darabok. Az első, és talán legegyszerűbb változat, a léggömbökre alkoholos filctollal felkerül a parti időpontja, helyszíne és a rendezvény célja. Például esküvő esetén az ifjú pár neve, születésnap megrendezésekor pedig az ünnepelt neve, életkora. Ezután a lufikat leengedett állapotban felerősítjük egy dekoratív színes kartonlapra, mely jól jellemzi a rendezvény színvilágát, hangulatát.

Ha nincs időtök vagy kedvetek elkészíteni a rengeteg meghívót, akkor a lufik egyedi emblémázását mi elvégezzük helyettetek. A Ti dolgotok, hogy megmondjátok milyen színű léggömbre, milyen szöveg kerüljön. Árajánlatot itt tudtok kérni a lufi emblémázásra.

Egy fokkal bonyolultabban elkészíthető a dobozba rejtett léggömb, melynek madzagjára erősíthetjük fel a meghívónkat. Az esküvőre meghívottak a doboz kézbesítése és kibontása után, a héliummal töltött lufi végén találják az esküvő fontos információit. A csomag kézbesítésekor mindenkit tájékoztassunk, hogy zárt helyiségben nyissák ki a dobozt, mert különben a léggömb elszáll és vele együtt a meghívó is, mely a pontos időpontot és helyszínt tartalmazza.

Még egyedibbé tehetjük a meghívót, ha a felfújt léggömb belsejébe helyezzük el egy papírlapra a fontos információkat. Mellékelhetünk egy biztosítótűt, mellyel ösztönözzük a meghívottakat a léggömb kiszúrására.

lufimeghivo-2

Gyermekzsúrra történő meghíváshoz is kiváló kiegészítő a léggömb elhelyezése a kártyán, így a meghívott kisgyermek még a buli előtt élvezheti a vidám lufi dobálás élményét, már örömmel és várakozással telve fogja számolni a napokat a zsúr előtt.

Fotó: onebeautifulblog.com
weddingchicks.com