Kate Middleton esküvői ruhája lufiból

Ki ne szeretne olyan álomesküvőt magának, mint amilyen a brit hercegi párnak jutott. Pont így volt ezzel egy angol hölgy is, Thelma Levett, aki ugyan nem magának, hanem lányának a 21 éves Vickynek szeretett volna felejthetetlen esküvőt szervezni. Mivel Thelma 15 éven keresztül lufihajtogatással és léggömbökből készült dekorációkkal foglalkozott, így mikor meglátta Kate Middleton hercegnő esküvői ruháját, azonnal elhatározta, hogy lánya hamarosan megrendezésre kerülő lagzijára bizony lufiból készíti el a menyasszonyi ruhát. 

A ruha el is készült a nagy napra, méghozzá 5.000 darab léggömb felhasználásával, na és persze némi csipke is szükséges volt a végső összhatás és a hasonlóság eléréséhez. A négy nap alatt elkészült alkotás megcsodálta egész Cambridge.

A menyasszonyi ruha igazán kényes darab lett, hiszen elég egy apró tüske és máris kilyukadhat egy-egy léggömb. A ruha felvétele is okozott némi gondot, de Thelma lánya szerint a viselése kényelmes volt számára.

Az 54 éves Thelma 15 évvel korábban egy iskolai arcfestéssel kezdte pályafutását, majd valaki megkérdezte tőle, nem tud-e lufit hajtogatni. Ekkor kezdett el autodidakta módon, könyvekből tanulni és lám a sok gyakorlásnak meg is lett az eredménye. Az esküvői ruha nem az első darab volt, melyet meghajtogatott, korábban már lányainak készített szoknyát és ruhát is. Jelenleg is több hajtogatással kapcsolatos könyve, CD-je vásárolható meg a neten, valamint rendezvényeken készít elképesztő léggömb dekorációkat.

lufiruha-2

Az angol lufihajtogató művész számára nagy kihívást jelentett elkészíteni a ruhát, de legfőbb álma, hogy Lady Gagan-ak készíthessen egy különleges darabot.

Ha Te is szeretnél hasonló ruhát, vagy parti dekorációt, akkor keress meg minket, hiszen léggömb hajtogatóink bármilyen elképzelésedet megvalósítják.

Akár több emeletes lufiszobrokat, kisgyermekek kedvenc mesefiguráját, nagyobb rendezvények teljes dekorációját is vállaljuk. Esküvőkön kedvelt dekoráció a léggömbbel díszített boldogságkapu, és az ifjú párt megörökítő figurák.

Kérd ajánlatunkat még ma!

Fotó: dailymail.co.uk/
Facebook/thelma.levett