Milyen az idei lufitrend? Mutatjuk!

Szerencsére az ma már egyáltalán nem számít újdonságnak, hogy egy esküvőt, egy szülinapi bulit vagy akár egy kettesben eltöltött romantikus estét lufikkal dobjunk fel, hiszen egyszerűen varázsolhatunk nagyszerű hangulatot a léggömbökkel. Ma már szinte leírhatatlan mennyiségű formából, színárnyalatból és lufi típusból választhatunk, az pedig, hogy mikor melyik számít a legmenőbbnek, időről-időre változik.

A folyton megújuló lufi trenddel - megrendelőink legnagyobb örömére - folyamatosan lépést tartunk, így a jól bevált klasszikusok mellett a divatos, extravagáns lufidekorációtól sem száll inunkba a bátorság! Megmutatjuk, mások hogyan dobták fel életük fontos eseményeit lufidekorral, még emlékezetesebbé téve az adott napot!

"Love is in the air" - Szívből sosem elég!

Anett és Tamás esküvői vacsoráját egy családias hangulatú étterem különtermében tartotta, amiben a dekorálás előtt nem volt "semmi extra", a pár azért választotta ezt a helyszínt, mert a konyháját kiemelkedően jónak találták. Tudták jól, hogy a látványos lufidekorációnak köszönhetően egészen más lesz a vendégek benyomása a terembe lépve, mint nekik, akik feldíszítetlenül is látták az éttermet. Az ifjú pár asztala fölött dupla lufiszív emelkedett a magasba, ami csodás hátteret kölcsönzött. A meghívottak asztalára ledes lufikból készült luficsokrok kerültek, amik különösen sötétedés után dobták fel a hangulatot. 

Kicsik-nagyok kedvence

Szilvi és Robi romantikus, szabadtéri esküvőt álmodott meg magának, meseszép vízparti környezetben. A dekorációban a pasztell színeket részesítették előnyben, sok-sok virággal. A szertartás helyszínére lufikaput állíttattak, szintén visszafogottabb színekből, így az összhang tökéletes volt minden díszítőelem között. A vacsora helyszínéül szolgáló asztalokat az újdonságnak számító, 90 cm-es óriáslufikból álló oszlopok kerítették körül, amik nem csak a látványt dobta fel, hanem a meghívott gyerekeket is. A táncparkettre is jutott a hatalmas lufikból, ezeket lufisúlyokkal rögzítettük, így nem kellett attól tartani, hogy szárnyra kapnak - az ifjú pár és a vendégek is imádták ezeket az extravagáns dekorelemeket!

Szelek szárnyán

A lufiröptetés sok esküvőnek része, nem véletlen, hogy töretlen a népszerűsége - nagyon szeretik a párok és a meghívottak is, kedves és látványos program. Ami viszont még mindig újdonságnak számít ezen a téren, az a ledes lufik használata: ha a násznép türelmesen vár sötétedésig a lufik felengedésével, igazán szívmelengető látványban lehet része, ahogy egyszerre emelkednek magasba a világító léggömbök! Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy azok körében, akik ezzel is szeretnék emlékezetsebbé tenni az egybekelésüket, idén is a ledes lufik lesznek a legnépszerűbbnek! 

Színkavalkád

Azt, hogy esküvőn milyen szín vagy színek dominálnak, több dolog is meghatározza - a pár személyisége, az évszak, az esküvői helyszín stb. Idén a "bevállalósabb" párok örülhetnek, hiszen igazán trendinek számítanak az olyan erőteljes árnyalatok, mint a magenta, az almazöld vagy a napsárga, ilyen színű lufikkal hihetetlenül fel lehet dobni a legegyszerűbbnek ígérkező esküvői helyszínt is! Szép számmal akadnak persze azok is, akik nem szeretnék harsány színekkel "túltolni" az esküvői dekorációt, és inkább a visszafogottabb árnyalatokat részesítik előnyben - nekik idén a világoskék, a vanília és a pezsgőszín lehet a befutó, de a klasszikusnak számító arany és ezüst (vagy e kettő kombinációja) is gyakran felbukkan az esküvőkön, amihez igazodva ilyen színű lufikat is tudunk biztosítani!

Photo by michael schaffler on Unsplash