Lufit az esküvőre? IGEN!

Egy pár életében nagyon fontos momentum az, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. Akár meghitten, szűk körben, akár világra szóló lakodalom kíséretében ünneplik az egybekelésüket. A lufiknak nagy hasznát vehetik az esküvő előtt, a ceremónia alatt és természetesen a lagzi közben is. Íme néhány remek ötlet, hogy dobhatja fel a nagy napot pár léggömb! 

1) Meghívó a lufiban

A lufikat már jóval a nagy nap előtt, a meghívó kézbesítésekor is bevetheti a pár, ha egyedi módon invitálná a vendégeket az esküvőre. Klassz megoldás, ha maga a meghívó picire hajtogatva vagy összetekerve kerül egy lufi belsejébe, így első pillantásra olyan, mintha csak egy léggömböt adtak volna át a meghívottnak, aki talán nem is sejti, milyen kellemes meglepetés rejlik a lufiban! Az is nagyon mutatós megoldás, ha a meghívót átkötik egy szalaggal, és rögzítik egy héliumos lufira! Arra azért vigyázni kell, nehogy egy óvatlan pillanatban szárnyra keljen, mielőtt eljutna a címzetthez...

2) Lufiba borul a lakás

A lufidekoráció a pár otthonát is feldobhatja, főleg akkor, ha a násznép ott is megfordul a szertartás előtt. Persze akkor is érdemes ünneplőbe öltöztetni a házasulandók otthonát, ha rajtuk kívül nem látja más, hiszen ez a nagy esemény megérdemli a különleges díszítést!

3) Lufikapu

Az esküvő színeihez passzoló árnyalatban lufikaput is készíttethet a pár, ez jól mutat a szertartás és a lagzi helyszínén.

4) Lufi felengedés

A boldogító igen kimondása után igazán emlékezetes pillanat lehet - és a fotókon is remekül mutat! - a vendégekkel közös lufiröptetés! A héliummal töltött lufikra kerülhet akár képeslap formájában egy-egy szerelmes idézet vagy a vendégek által írt személyes jókívánság/felajánlás, amit aztán szélnek ereszthetnek az újdonsült házasokkal. Az is felejthetetlen élményt nyújthat, ha egy nagy, masnival átkötött ajándékdobozban rejtőznek a héliummal teli lufik - a frissen egybekelt pár kibontja a szalagot, felemeli a doboz tetejét, és a lufik máris világgá kürtölik a szerelmesek boldogságát!

5) Lufit az asztalokra!

A virágok mellett a lufik is fantasztikus hangulatot varázsolhatnak a nagy napon. Csak a Páron múlik, hogy mit szeretne: elegáns egyszínű vagy tarka lufikavalkádot, a klasszikus gömb lufikat vagy szív alakúakat, egyszínű léggömböket vagy olyat, amin felirat díszeleg. Az ültető kártyák elhelyezését vagy az asztalok számozását is meg lehet oldani lufikkal: a héliummal töltött lufikra rá lehet írni az asztalszámot, de az is nagyon mutatós, ha szám formájú lufik kerülnek az asztalok közepére. Ha gyerekek is részt vesznek a lagzin, az ő asztaluknál különösen nagy sikere lehet a lufi dekorációnak!

6) Az est fénypontja

Igazán meghitté varázsolhatja az esküvői buli éjszakába nyúló részét a LED-es lufi kavalkád, ami csodás hátteret biztosíthat a menyasszonyi torta felvágásához, a pár nyitótáncához vagy csak úgy, a lagzihoz. Jó pár gyertyát kiválthatnak ezek a különleges léggömbök, amik - nem véletlenül - egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

7) Köszönetképp

Amikor a pár azon töri a fejét, hogy milyen köszönőajándékkal lepje meg a vendégeket, jó, ha gondolnak a lufikra is! Előrukkolhatnak például olyan aprósággal, amit héliumos lufiba lehet rejteni, ami vitathatatlanul eredeti "csomagolás"! Ráadásul mielőtt még az ifjú pár kiosztaná a vendégeknek szánt ajándékokat, egyben igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújt a sok kis meglepetést rejtő luficsokor!