Lufi nélkül nem ünnep az ünnep!

Kisgyerekként mi sem természetesebb annál, hogy a szülinapi zsúrunkra színes lufikkal várjuk a barátainkat, hiszen amellett, hogy feldobják az ünnepség helyszínének látványát, játéknak sem utolsók. Felnőttként aztán hajlamosak vagyunk megfeledkezni a szülinapi lufidekorációról, s csak akkor jut eszünkbe, ha a csemeténknek szervezünk bulit. Pedig senki nem lehet túl öreg ahhoz, hogy lufikkal dobja fel a születésnapját - már csak azért sem, mert egészen különleges lufik közül válogathatunk. Te láttál már például LED-es lufit? Itt az ideje, hogy ezt is megismerd! 

A színesebbnél színesebb léggömbök mindannyiunkban felébresztik a gondtalan gyerekkor emlékeit és a játék felhőtlen örömét - azt, amiből felnőtt korunkra már alig marad valami. Épp ezért lenne olyan klassz, ha minden szülinapon ott lennének a tarka lufik, függetlenül attól, hogy hány szál gyertya ég az ünnepelt tortáján. Bárki bármit mond, a születésnap olyan fontos mérföldkő mindannyiunk életében, ami megérdemli az ünneplést, akár szűk körben, akár népes vendégsereggel. Persze nem csak a saját szülinapunkat dobhatjuk fel léggömbbel, hanem másét is: akár ajándékba is adhatjuk, a siker garantáltan nem marad el!

Csak győzz választani!

Szülinapi feliratos lufi - a kifejezetten szülinapokra készített lufi mindenkinek a tudtára adja, hogy nagy napot ünnepelnek az egybegyűltek, hiszen valakinek születésnapja van. A "Happy birthday" vagy "Boldog szülinapot" felirat csak növeli a szülinaposnak címzett jókívánságok számát!

Egyszínű lufik - a paletta igen színes, szebbnél szebb árnyalatok közül válogathatunk, így mindenki megtalálja a neki tetszőt. Színpompás lufidekorációt válogathat össze az, aki tarka lufikreációt álmodott meg magának, és az is, aki egy bizonyos színt részesít előnyben a bulihelyszín díszítésekor.

Számjegy formájú lufik - az utóbbi évek nagy kedvence a számjegy-lufi, amiből kirakhatjuk az ünnepelt életkorát. Persze, nem feltétlenül kell az aktuális számokhoz ragaszkodni, az is szuper meglepetés, ha olyan számot rakunk ki a lufikból, ahány éves lenni szeretne a szülinapos. A kerek évszámoknál szinte "kötelező kellék" a számjegy formájú lufi, ami remekül mutat a bulin készült fényképeken.

Lufibetűk - ha az ünnepelt szeretné titokban tartani az életkorát, jobb, ha nem zaklatjuk fel számjegyes lufikkal, az azonban biztos befutó, ha lufibetűkből kirakjuk a nevét, vagy a neve kezdőbetűjét - nincs olyan szülinapos, aki nem értékel egy ilyen meglepetést!

LED-es lufik - a sötétben világító lufik annyira mutatósak, hogy azokat legalább egyszer mindenkinek látni kellene élőben! Igazán látványossá és emlékezetessé teszi az ünnepséget.

Héliumos lufi - igazi klasszikus, ami nem csak azért örvend nagy népszerűségnek, mert a magasba emelkedik, hanem azért is, mert vicces hangot ad ki tőle az ember (igaz, a hozzáértők nem ajánlják, hogy túlzásba vigyük a szórakozásnak ezt a formáját!) Asztaldísznek is kiváló, akár egy-egy lufi teszi díszesebbé a terítéket, akár csokorba kötjük a héliumos léggömböket.

A lehetőségek tárháza szinte végtelen, csak engedjük szabadjára a fantáziánkat! Ha úgy érezzük, híján vagyunk a kreativitásnak, bátran kérjünk segítséget a Lufipostától, hiszen ezen a téren felülmúlhatatlan tapasztalattal rendelkezik!