Lufirobbantás, óriás lufik

Az esküvő az ifjú pár számára felejthetetlen élmény. Életük végéig emlékezni fognak azokra a pillanatokra, amikor kimondták a boldogító igent. A lakodalom és a vacsora vidám eseményei szintén belevésődik emlékezetükbe, de nemcsak az övékbe, hanem a meghívott vendégek is még évekig mesélik a történéseket. Tegyük még inkább emelkedetté a pillanatot és válasszuk a lufirobbantás és az óriás lufik nyújtotta különleges élményt. 

Lufirobbantás

Bár az elnevezés hallatán sokan megdöbbenhetnek, mit keres egy esküvőn robbanás, mégis örök élményt jelenthet az egybegyűlteknek. 

Egy majdnem egy méter átmérőjű átlátszó léggömb, amelyet sok kis szív alakú héliummal töltött léggömbbel töltünk meg. A töltelékként használt lufik piros, fehér, rózsaszín, pink, világoszöld és ivory színekben kerülhetnek az átlátszó nagy lufiba. A fiatal pár az esküvői helyszín dekorációjához illő színekből, esetleg kedvenc színeikből állíthatják össze, milyen mini léggömbök kerüljenek a hatalmas lufi belsejébe.

Miután elérkezik az idő, az ifjú pár közösen fogja szétrobbantani a nagy léggömböt és így hirtelen egyszerre repülnek az ég felé a szív alakú kis lufik.

Nem kell attól tartanunk, hogy az égbe engedett léggömbök kárt okoznak a természetben. A kiváló minőségű, környezetbarát latexből készült lufik nem fognak gondot okozni a madarak és egyéb élőlények számára.

Óriás lufik leddel

Micsoda pompás befejezése lehet az esküvői vacsorának a hatalmas leddel töltött lufik felengedése a levegőbe. Több léggömb felrepülve az égre kis lámpásokként még percekig mutatják az utat a felhők között, ezzel is jelképezve az ifjú pár jövőjét, a majdan együtt töltött évek számát. A meghívott gyerkőcök is imádni fogják ezt az eseményt, hiszen a lufi minden kisgyermek kedvenc játéka.

Az apró ledek a lufi színét felerősítve, ragyogóvá teszik a léggömb belsejét. Akár a terem dekorációjaként is felhasználhatóak az óriás lufik, 75 és 91 cm-esek, csodás hangulatot teremtve a félhomályos helyiségben például a torta behozatalakor.