Céges bulik és ledes lufik

Elérkezett az év végi céges rendezvények ideje. Minden vállalkozás ezekben a napokban összehívja a kollégákat és közösen ünneplik meg az adott évben elért sikereket. Ilyenkor mindenki a kitüntetésekre, a prémiumokra és a közös vidám pillanatokra vár, valamint fényűző, emlékezetes vacsorára.

A céges rendezvények megszervezése nagyobb vállalkozások esetében általában a marketing csoport feladata, számukra mindig kihívás újabb és újabb ötletes megoldásokkal előállni. Általában a rendezvény helyszín dekorációjához léggömböket használnak. A cég megjelenésével összecsengő, vagy a hangulathoz illő színű lufikat helyeznek el, főként a bejárat, illetve a színpad környékére. 

Több izgalmas lehetőség kínálkozik napjainkban arra, hogy ne csak az egyszerű színes lufik kerüljenek a rendezvény helyszínére. Az egyik a cég logójával dekorált léggömbök használata. Ekkor a nyomott minta nyújt igazán egyedi és emlékezetes élményt.

Másik megoldás a lufiszobrok készítése. Ezek szintén egyedi megjelenést kínálnak a terembe lépők számára. Cégünk számtalan különböző lufiszobor dekorációt készített az évek során.

De a legújabb technikák is helyet kapnak a céges rendezvényeken, ilyen a LED-es lufik használata. Eddig elképzelhetetlen lett volna, hogy egy sötét teremben a léggömbök fénye világítson, azonban a modern megoldásoknak köszönhetően az apró, kis LED fények szentjánosbogárként fogják a termet bevilágítani.

Az est fénypontjaként az összes léggömböt érdemes egyszerre a levegőbe engedni a szabad ég alatt. A lufik környezetbarát technológiával készült latex anyaga nem okoz semmilyen természetkárosítást. Célszerű ezt a megoldást választani abban az esetben is, ha olyan helyiségben rendezzük a céges bulit, ahol a tűzvédelmi szabályok szigorúak, így valódi mécsesek alkalmazása nem megoldott. A lufikba helyezett LED fények energiaforrása egy apró gombelem, mely nem tűzveszélyes.

Érdemes különös figyelmet szentelni a LED lufik megrendelésekor arra, hogy az olcsóság nem jelent feltétlenül minőséget is egyben. A legnagyobb leégéstől menthető meg a parti, ha a jó minőségre helyezzük a hangsúlyt a LED-es lufi kiválasztásakor. Akár a céges rendezvény legnagyobb durranását tehetjük tönkre, ha a LED-ek épp a felengedéskor nem világítanak, vagy hamar szétdurrannak a silány vastagságú latex lufik.

Fontos hogy a ledes lufi felengedéshez világos színű lufit válasszunk.

Kérje árajánlatunkat, szolgáltatásunk egész Magyarország területén elérhető.