Lufiposta vagy Lufi felengedés? Melyiket válasszam?

Szeretnénk megkönnyíteni a döntést számotokra, így néhány fontos kérdést tisztázunk ebben a bejegyzésben. Az általunk kínált Lufiposta és Lufi felengedés szolgáltatások közötti különbségek sok érdeklődő számára nem egyértelműek. 

Lufi felengedés szolgáltatásunk során a megrendeléskor kiválasztott színű lufikat a rendezvény helyszínére szállítjuk, ott töltjük fel a léggömböket tiszta héliummal. A hélium minősége nagyon fontos, hiszen minél tisztább héliumot töltünk a lufiba, annál magasabbra és tovább fog szállni, ennek a gáznak a segítségével akár napokig is a levegőben maradnak léggömbjeink. 

Fontos arról is szót ejtenünk, hogy az általunk használt lufi alapanyaga környezetbarát latex, mely a földre esés után nem károsítja a természetet. Hamarabb lebomlik mint egy falevél.

A szivárvány színeiben készült egyszínű lufik közül nehéz a választás, éppen ezért sokan többszínű, léggömb “csokrot” kérnek, melyek a felengedéskor rendkívül látványossá teszik az eseményt. Természetesen a rendezvény, esküvő dekorációjának színeihez is igazodhat a léggömbök színe.

Választhattok a hagyományos csepp alakú, vagy kerek lufik közül, esetleg szív, fánk vagy virág formájú extra lufi kínálatunkból is.

Rengeteg alkalomhoz illő, feliratos léggömb is megvásárolható nálunk, ezek megrendelésekor érdemes néhány egyszínű lufit is beletenni a felengedésre szánt léggömbök közé, így még hangsúlyosabbak lesznek a mintás lufik a felengedéskor.

Ha az eseményhez különleges megjelenést szeretnétek biztosítani, lehetőséget kínálunk a lufik egyedi emblémázására is. Ehhez a megrendelést időben, legalább a rendezvény időpontja előtt két héttel kell leadnotok részünkre.

Természetesen nemcsak a forma és a szín, hanem a méret is választható a lufi felengedés során, hiszen 28, 32, 40, 75 és 91 cm-es lufijaink közül választhattok.

A Lufi felengedés éjszakai látványosságnak is kiváló, hiszen LED fénnyel kombinált léggömbjeink az éjszaka szentjánosbogaraiként ragyogják be az égboltot a felengedések során.

A LED lámpákat tartalmazó lufik színéhez nem javasoljuk az arany, ezüst, vagy sötét tónusú színeket, mert ezek elnyelik a lámpákból kiáramló fényt, azonban a villogó LED lámpát tartalmazó léggömbök esetében a sötétkék, piros, barna, bordó, sötétzöld és más sötétebb tónusú színek is igazán látványosak.

Fontos különbség a Lufi felengedés és a Lufiposta szolgáltatásunk megrendelése esetén, hogy Lufiposta rendelésekor 32 cm-nél kisebb lufikat nem használunk, ahogy a ledes lufikhoz sem; mert csak ezek bírják el a képeslapokat, ledeket.

Sok más szolgáltatóval ellentétben az általunk felengedett Lufiposták esetében egy darab léggömb elbírja a képeslapot, köszönhetően a kiváló minőségű héliumnak, illetve a megfelelő méretnek és anyag használatának.

Bármelyik szolgáltatásunkat is válasszátok a rendezvény, esküvő fénypontja lesz minden résztvevő számára.

Kérjétek ajánlatunkat még ma!