Világra szóló emlék

Tudtátok, hogy betiltották a kívánságlámpások felengedését esküvőkön, rendezvényeken? Igen már több évvel ezelőtt. A papírból készült lámpás rettentő tűzveszélyes, hiszen földet éréskor a benne lévő nyílt láng gyulladást okozhat a környezetében, mint ahogyan azt a hazánkban is megtörtént eset bizonyítja, mikor a felengedés helyszínének szomszédságában lévő háztető kigyulladt a lámpások lángjától. 

Ennek az esküvői látványosságnak a pótlásaként ajánljuk számotokra a LED izzót magában rejtő lufikat

Minden vendég egyszerre repíti a magasba a sejtelmes fénnyel világító léggömböket, amelyekben az apró LED izzók energiaszükségletét pici gombelem elégíti ki. Akár 8-10 órán keresztül is világítanak a fények, így esti felengedés esetén egész éjszaka nyomon követhetőek a csillagos égbolton útjára engedett léggömbjeink.

Mivel a léggömböket héliummal töltjük meg, így azok nagy magasságokban, hosszabb távolságok megtételére is képesek. Igény esetén tartósító zselével vonjuk be a lufikat, így sokáig sérülés nélkül a levegőben tudnak repülni.

Az esküvőtök után erről az igazán látványos eseményről még biztosan hosszú ideig fog a násznép beszélni. De hogy ne csak a szűkebb környezetetek értesüljön életetek fordulópontjáról, ezért ajánljuk számotokra LUFI POSTA szolgáltatásunkat.

Akár sima, akár LED világítású lufi felengedésekor lehetőségetek nyílik a LUFI POSTA igénybevételére.

Mitől különleges ez a szolgáltatás?

A boldogító igen kimondása után az egész násznép egyszerre engedi fel a helyszínen héliummal megtöltött lufikat, melyek szalagjára egy kedves üzenetet tartalmazó képeslapot köthetnek fel.

Minden esküvőn résztvevő családtag, barát a felengedés pillanata előtt a képeslapra írja felajánlásait/jókívánságait, melyeket akkor kell teljesíteniük, ha az általuk megírt képeslap visszaérkezik az ijfú pár otthonába. Ez pedig úgy történhet meg, hogy a képeslapot mi a megadott adatok alapján előre megcímezzük, felbélyegezzük és így adjuk át a násznép tagjainak.

A kitöltött képeslapok ezek után a lufi hosszú szalagjának végére kerülnek, így viszik hírül az országban, hogy házasságot kötöttetek. A minőségi héliummal töltött és igény esetén tartósító zselével kezelt léggömbök akár napokig is képesek a levegőben maradni és a szelek szárnyán bizony nagy távolságokat tudnak megtenni. Szerencsés esetben akár az összes jókívánságot és felajánlást tartalmazó képeslap visszaérkezik hozzátok, azonban ez függ a megtalálók jóindulatától is.

Tapasztalataink szerint az emberek szeretnek részt venni ennek a különleges, romantikus eseménynek a megvalósításában és mivel bélyegzett és megcímzett lapokról van szó, így részükről csak annyi a teendő, hogy bedobják egy utcai postaládába a küldeményt, melynek érkezése számotokra hatalmas boldogságot fog jelenteni. Sokan maguk a megtalálók is írnak néhány sort a képeslapra, elküldik nektek az ország számos pontjáról jókívánságaikat. Izgalmas lesz várni a postást még néhány napig az esküvő után és azt találgatni, hogy vajon kinek a felajánlása, jókívánsága érkezik meg először, vagy éppen kinek a lufija szállt a legtávolabbi pontig.

Szolgáltatásunk része, hogy a lufikat a ceremónia helyszínére szállítjuk, ahol az esemény előtt kerülnek felfújásra hélium gázzal. Ennek oka, hogy a léggömbök felfújt állapotban sérülékenyek lehetnek. Bár a legkiválóbb minőségű latex gumiból készült lufikat használunk, mégis óvatosan kell bánni a felfújt léggömbökkel, hiszen napfény vagy hő hatására még ezek az erős anyagú lufik is kidurranhatnak. A hélium ugyanis hő hatására tágul, így egy idő után a latex már nem képes olyan méretűvé növekedni, ami elég helyet biztosít a gáz terjedésének, ezért a léggömb felrobban. A balesetek megelőzése szakképzett kollégáink feladata, akik a felengedés előtt és közben is a helyszínen óvják meg a lufikat az esetleges szakadásoktól, sérülésektől.

Természetesen a ceremónia hangulatához igazodva választhatjátok ki a felengedésre szánt léggömbök színét is. Akár az összes lufi pompázhat a dekoráció fő színvilágának megfelelően, vagy vidám, bohókás hangulat érhető el, ha minden lufi más és más színben ragyog.

A boldogító igen kimondása után felszálló rengeteg LUFI POSTA igazán egyedivé és felejthetetlenné teszi majd esküvőtöket. Kérjétek ajánlatunkat még ma!