Különleges esküvői fátyol léggömbökkel

A 2019-es párizsi Haute Couture divathét alkalmából a bemutatott esküvői ruhák között akadt egy igazán különleges darab is, mely szorosan kapcsolódik a héliumos lufikhoz. A rengeteg csodaszép, vakítóan fehér modell között feltűnt egy gyönyörű vállnélküli darab, mely halvány rózsaszín betétekkel bolondította meg a fehér, hatalmas abroncsos ruhát.

A hatalmas uszály mellett, monumentális csillogó selyem anyagból készült fátyol úszott a ruhát viselő modell után. Valóban szó szerint e a levegőben lebegett a csodás anyag, hiszen a fátylat közel húsz darab, rózsaszín pettyes héliumos léggömb tartotta.

A meglepett közönség elragadtatottan nézte a légies könnyedséggel vonuló modellt, aki stílusosan egy cirkuszi zeneműre sétált végig a kifutón. Mögötte lebegtek a hatalmas fátyolt tartó lufik.

Ennyire extrém menyasszonyi ruhát ritkán látni a való életben, azonban a léggömbökkel díszitett esküvői terem ma már átlagosnak mondható látvány.

A mennyegző helyszínének díszítésekor az esküvő témájának megfelelő színű léggömbök használata ajánlott. A lufikat elhelyezhetjük a bejáratánál akár kapu formájában összefogva, vagy a korlátokra erősíthetjük az összeválogatott színeket, így már a vendégek érkezésekor adhatunk egy alaphangulatot az estének.

dekor4

A terem belső dekorációjához szívecskékkel, galambokkal nyomtatott lufikat is ajánlunk. Egy nehezékkel az asztalok mellé, mögé állítva teszik hangulatossá és az alkalomhoz illővé a termet.

Az esküvő igazi fénypontja lehet a lufi felengedés, amikor a vendégek együtt engedik útjára a sok-sok léggömböt. A legszebb mindezt az esti sötétségben megtenni, amikor a lufikba helyezett LED lámpácskák világító pontokként repülnek az égbolt felé.

0659

Lufipostával még akár napok múlva is úgy érezhetitek magatokat, mint a nagy napon, hiszen a vendégek által jókívánságokkal teleírt képeslapokat később kapjátok vissza, miután a lufik egy messzi helyen leszállnak és a megtalálók visszaküldik hozzátok azokat.

Szolgáltatásaink között többféle lufis lehetőség közül választhattok. Bármelyik variációt is választjátok esküvőtökre, biztosan jól döntötök, hiszen a léggömb mindenkiben a gyermekkorát idézi fel és imádják a vendégek.

Forrás: dailymail.com