Egy különleges randevú – különleges kellékkel

Már a cím is biztosan mindenkiben meglepő ötletek és képek végtelen sorozatát indítja el. Milyen lenne, hol és mi történne egy furcsa, rendkívüli, kalandos randevún? A részleteket rátok bízzuk, engedjétek szabadon a fantáziátokat, és készítsetek egy minden ízében különleges tervet!

És persze valósítsátok is meg, mert ezek azok a pillanatok, melyekre életünk végéig emlékezni fogunk. Mi pedig (csak) egy szenzációs eszközre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, amely szinte minden helyzethez és körülményhez tökéletesen illik. Ez a jolly joker kellék nem más, mint a lufi. Most viszont egy kicsit más megvilágításba helyezzük, hogy lássátok, mennyi lehetőséget rejt magában, ha egy randevúról van szó. Vegyük például a lufipostát, amikor a szerelmetekkel egy madárcsicsergős tisztáson képeslapra vagy akár egy szép, merített papírra írt üzenetet vagy kívánságot helyeztek el egy léggömbben, és azt együtt az útjára bocsátjátok. Felejthetetlen látvány, ahogy a színes lufi a felhők közé emelkedik kedves titkokkal a belsejében. Vajon hol és kinél ér majd célba?

Szerelmes lufi minden változatban

A léggömböt használhatjuk díszítésként is: ha egy meghitt, gyertyafényes vacsorán led izzót helyezünk bele, máris varázslatosan romantikus hangulatot kölcsönöz az estének. Ha pedig érzéki, villogó ledeket használunk, és táncra kérjük a partnerünket, a gátlásokat is azonnal feloldhatjuk. Dekorációként használva bármit készíthetünk lufikból – a héliummal töltött kellékek a plafonon lebegve dzsungelt varázsolhatnak körénk. De tele is tölthetjük velük a szobát, úgy, hogy akár nyakig is elmerülhetünk bennük.

Választhatunk többféle színt együtt vagy csak egyfélét, fekete-fehér lufikat vagy akár mintásakat is. Ha viszont néhány héliumos léggömböt viszünk egy randira, amit együtt odaajándékozunk az arra járóknak (bennük egy meglepetés üzenettel), máris csodálatos dolgot élhetünk meg közösen: vidám mosolyt csalunk az arcokra. És most ti jöttök, irány az ötletelés, izgulás és a felejthetetlen boldog (lufis) órák!