Egy örökzöld, de mindig megújuló díszlet

Biztos, hogy mindenki szívesen gondol vissza arra az elbűvölő élményre, amikor szilveszterkor, baráti, céges rendezvényen vagy esküvőn színes lufik rengetegéből kialakított izgalmas díszlet szereplőjeként élte meg az ünnepet. Csak néhány kreatív ötletre van szükség, hogy teljesen egyedi megjelenésű helyszínt alakítsunk ki, ami így rögtön felhőtlen vidámsággal töltődik meg. 

Szinte bármilyen színt választhatunk, amit akár izgalmas mintás darabokkal is variálhatunk. Készíthetünk ajtót, kaput, virágot, állatformát, tornyot, bármit, amit csak el tudunk képzelni. 

A pillanat csodája: lufi, ha repül

Az ünnep csúcspontjára érdemes időzíteni a felejthetetlen meglepetést: a díszlet elemeit vagy külön a léggömböket a résztvevők közösen felreptetik a levegőbe. Festői látvány, ahogy a lufik színesre festik az égboltot, és a szelek szárnyán táncra kelnek a bárányfelhőkkel. Esküvői vagy születésnapi ajándékként az élmény mellé a léggömbökre előre megcímzett és felbélyegzett képeslapot fűzhetünk színes szalagokkal.

Így van miért drukkolni és izgulni: vajon a képeslap, rajta a jókívánsággal vagy egy nagylelkű felajánlással visszatalál-e a címzetthez? Ha igen, az ajánlat beváltható a felajánlónál, így a jószerencse egy újabb meglepetést is tartogathat számunkra a közeljövőben. Ha igazán sok lufit töltünk meg héliummal, a táncparketten vagy egy szobában tengert varázsolhatunk, amiben akár nyakig is elmerülhetünk, és akár hajnalig játszhatunk egymásnak vagy a magasba dobálva őket.

Végül jöjjön a ráadás!

Ugyanezt a varázslatos képet éjszaka is megcsodálhatjuk, hiszen ma már akár villogó vagy egyenletesen világító LED-izzókat is lehet a lufik belsejébe tenni. Így 8-10 órán át világítanak és vibrálnak mellettünk, vagy a fák körül egy gyönyörű kertben. Természetesen a LED akár két hétig is világít, a terméket inkább a lufi élettartama határozza meg, ami megfelelő hőmérsékleten akár 24-48 órát is bír.

A legizgalmasabb az egészben az, hogy a lufi sokféle funkcióját együtt és külön is használhatjuk, esetleg kiegészíthetjük más díszítőelemekkel, és persze ne feledjük, hogy vagány éjszakai fotókat is készíthetünk velük!