Dobjuk fel a februári és márciusi ünnepeket lufival

Február és március a téli hónapok után üdítő változást hozhat az életünkbe, főleg, ha gyerekekkel együtt ünnepelünk. A farsang, Valentin-nap és Nőnap remek alkalmat kínálnak arra, hogy a családdal együtt ünnepeljünk, és feldobjuk a hétköznapokat. Ha keresed az ötleteket, hogyan tudnád a gyerekeid számára még érdekesebbé tenni ezeket a napokat, akkor jó hírünk van: a lufi remek játék lehet, amivel minden ünnepen emlékezetes perceket tölthetsz el a gyerekeiddel.

Farsangkor a gyerekekkel közösen 

készíthetünk ötletes maszkokat. Színes papírból, ragasztóból és festékekből könnyedén elkészíthettek egy saját, egyedi maszkot. Ha pedig a farsangi bulihoz készítenétek dekorációt lufiwebshopunkból találtok színes, mintás, forma és feliratos lufikat. 

A lufikat dekorálhatjuk színes papírral vagy festékkel, maszkokat festve rájuk, így az egész lakás ünnepi díszbe öltözhet.

Valentin-napkor használjatok fehérre vagy pirosra festett lufikat, 

melyeket szívecskévé formálhattok vagy éppen a gyerkőcök festhetnek rájuk valamit. Ezeket aztán ajándékba adhatják a szeretteiknek, barátaiknak. A gyerekek nagyon fogják élvezni, ha ők is készíthetnek valamilyen ajándékot szüleiknek, testvéreiknek, és a lufi ajándékként remek választás lehet.

A Nőnapot március 8-án világszerte ünnepeljük, 

ekkor a világ minden táján a nők jogaira hívjuk fel a figyelmet. 1911 óta tartják a Nemzetközi Nőnapot, azóta adunk ezen a napon a nőknek ajándékot. Nőnap idején a lufiból készült virágcsokor kiváló ajándék azok számára, akik a vágott virágot nem kedvelik. A színes lufikból összeállított válogatást kiegészíthetjük kis csokival, desszerttel. 

Ezen ünnepekre készülve, tegyétek próbára a kreativitásotokat és készítsetek lufis díszeket és ajándékokat. A lufiból készült játékokkal, mint például a vízibomba, lufiból formázott állatok stb., feldobhatják a hétköznapokat és emlékezetes perceket tölthettek együtt a családoddal. 

Nálunk bármilyen ünnepi alkalomra találsz megfelelő mintázatú léggömböt, így nemcsak a februári és márciusi ünnepek idején tudsz tökéletes dekorációt készíteni, hanem az év bármely szakára és ünnepére.