Dobjuk fel a februári és márciusi ünnepeket lufival

Február és március a téli hónapok után üdítő változást hozhat az életünkbe, főleg, ha a gyerkőcöket is szeretnénk meglepni valami vicces dologgal. A farsang, Valentin-nap és Nőnap remek alkalmat kínálnak arra, hogy a családdal együtt ünnepeljünk, és kiszakadjunk kicsit a hétköznapokból. Ha ötleteket keresel, hogy hogyan tudnád a gyerekeid számára még érdekesebbé tenni ezeket a napokat, akkor mi mutatunk egy szuper kelléket: a lufi nemcsak látványos dekoráció, de remek játék is!

Farsangkor a gyerekekkel közösen 

ügyeskedhettek a jelmezeken is. Színes papírból, ragasztóból és festékekből könnyedén elkészíthettek egy saját, egyedi maszkot. Ne maradjanak ki a lufik sem az arcfestésből, dekoráljátok őket is kedvetek szerint! Ha pedig a farsangi bulihoz készítenétek dekorációt lufiwebshopunkból találtok színes, mintás, forma és feliratos lufikat. Csak a ti fantáziátokon múlik, hogy milyen ötletes alkotásokkal dobjátok fel otthonotokat vagy a gyerkőc jelmezét!

Valentin-napkor használjatok fehér vagy piros lufikat, 

melyeket szívecskévé formálhattok vagy éppen a gyerkőcök festhetnek, írhatnak rájuk valamit. Nagyon kedves, egyedi ajándék lehet a szeretteiknek, barátaiknak.  A gyerekek nagyon fogják élvezni, ha ők is készíthetnek valamilyen apróságot szüleiknek, testvéreiknek. Válogassatok a legszebb szerelmes lufik közül itt!

A Nőnapot március 8-án világszerte ünnepeljük, 

ezen a napon a nők jogaira hívjuk fel a figyelmet. 1911 óta tartják a Nemzetközi Nőnapot, azóta adunk ezen a napon a nőknek ajándékot. Nőnap idején a lufiból készült virágcsokor kiváló ajándék azok számára, akik a vágott virágot nem kedvelik. A színes lufikból összeállított válogatást kiegészíthetjük kis csokival, desszerttel. 

Az ünnepek remek alkalmak arra, hogy a gyerkőcökkel próbára tegyétek kreativitásotokat. A lufi egy izgalmas és sokszínűen felhasználható kiegészítő dekorációhoz, játékokhoz és ajándékokhoz is ötletes megoldás. Az egyhangú hétköznapokon jól jön egy kis vidámság!

Nálunk bármilyen ünnepi alkalomra találsz megfelelő mintázatú léggömböt, így nemcsak a februári és márciusi ünnepek idején tudsz tökéletes dekorációt készíteni, hanem az év bármely szakára és ünnepére is. Nézzetek szét nálunk!