Dekorálj léggömbbel karácsonykor is!

Gondoltál már úgy a léggömbre, mint a karácsonyi ünnep egyik legötletesebb dekorációja? A tengerentúlon már nagy divat, hogy a lufikat év végén is szívesen használják, hogy feldobják a családi- és céges rendezvényeket is. A számtalan szín variáció lehetőséget ad visszafogott és elegáns, de vidám és mókás elemek készítésére is! 

Válassz lufit karácsonyra!

Itthon még ritkábban látunk otthonokban lufi dekorációt, de ez nem azt jelenti, hogy te ne varázsolhatnál egyedi hangulatot a családi összejövetelekre!  Már nem csak a klasszikus színek és formák közül válogathatsz!  Latex és fólia lufik között is csodásan ünnepi, fémes, krómos, csillogós, gyöngyház színekkel találkozhatsz, melyet könnyedén beilleszthetsz a  karácsonyi dekorációba már hélium használata nélkül is.

Ha kedveled a téli mintákat, nálunk kifejezetten karácsonyi lufikat is találsz!  Ezek már önmagukban is feltűnő jelenségek, de ajándékra kötve igazán ötletes csomagolás része is lehet!  Tedd az ablakba, díszítsd vele a korlátot, legyen a nappali hangulatos része egy szép lufi, akár héliummal töltve is! 

Ha karácsony, akkor minden a fényekről szól! A világító léggömb felengedés egy kedves hagyomány lehet a ti családotokban is! A pici LED golyó különleges hangulatot varázsol a lufinak, a különböző színeknek köszönhetően pedig még egyedibb variációk születhetnek.  Ráadásul pár napig még garantáltan bevilágítják az éjszakát, ha kikötöd őket!  A repülő, világító léggömbökre képeslap segítségével kedves üzeneteket is megfogalmazhattok. 

Tudtad?  Egy színes lufitornyot te is egyszerűen elkészíthetsz otthon!  Egy ügyes kötözési trükk, és máris kezdheted a színek összeválogatását!  Nézd meg Amber videóját ITT!

Céges karácsonyi rendezvényre is lufi dekoráció!

Évzáró eseményekre is remek választás a lufi, ha szeretnétek látványos dekorációt!  Kapuk, oszlopok, formák és betűk kirakására is lehetőség van, sajátos színvilágnak megfelelően.  Ügyfeleink gyakran kérnek erre az alkalomra emblémázott lufit, amit a résztvevők a nap végén hazavihetnek. 

A nagyméretű lufi dekorációk akár hetekig megtartják formájukat, ezért a rendezvényközpontok is szívesen választják őket már a szezon elején is, hogy vendégeik igazán különleges környezetben ünnepelhessenek. 

Céges rendezvényekre is ajánljuk Lufiposta és LED-es lufi szolgáltatásainkat, melyek gondoskodnak a jó hangulatról és az egyedi programról!  Keress minket bizalommal, ha egyedi formákra van szükséged, vagy jól jönne pár ötlet a karácsonyi eseményekre!