Készíts léggömb dekorációt házilag!

Sokat olvashattál már arról, hogy a léggömb egy igazán mutatós és pénztárcabarát dekoráció. Szinte minden alkalomhoz illik, csak a kreativitásod szab határt, hogy te mit készítesz belőle! A készen kapható lufi csodákat azonban nem mindenki engedheti meg magának. De van egy jó hírünk! Ha minimális kézügyességgel rendelkezel, igazi luxus hangulatú díszeket is kreálhatsz! Mutatjuk a mi kedvenc összeállításainkat Pinterestről!

(A képek és videók forrása a Pinterest!)

Léggömb lufiból

lufi-léggömb

Gyerkőc születésnapra, babaváró bulira, leánybúcsúra is szuper ötlet egy szép léggömb! Kevés és könnyen beszerezhető hozzávalóra lesz szükséged, a színeket pedig az alkalomnak megfelelően variálhatod.

Nézd meg a videót IDE kattintva!

Lufi születésnapi bulira

születésnapi-lufi

Te is bátran elkészítheted a születésnapi buli legmutatósabb dekorációját! Jelentősen kedvezőbb az ára, ha bevállalod vele a munkát, ráadásul ebben a videóban lépésről-lépésre megtanulhatod az alapokat! Könnyen variálható az ízlésednek megfelelően. Nálunk minden hozzávalót egy helyről beszerezhetsz: Válogass a számos és egyszínű latex lufik közül, dobd fel aranyos fólia lufival és rendelj hozzá héliumot, tartósító zselét is a webshopban!

A teljes DIY videót itt tudod megnézni, KATTINTS!

Óriási lufi virág

lufi-virág

Szereted az ötletes és meghökkentő ajándékokat? Egy hatalmas lufi virág garantáltan az esemény fénypontja lesz, de egy szürke hétköznapot is mókássá varázsol! Ballagásra, anyák napjára, Valentin- és Nőnapra, de szinte tényleg minden alkalomra kedves meglepetés. Házilag elkészítve tényleg nagyon olcsó és gyors az előállítása. Itt találod hozzá az egyszínű fólia lufikat, ráadásul különleges arany és chrome színekben is elkészítheted! 

Nézd meg a videót és készítsd el a saját csokrodat!

Elegáns és egyszerű lufi dekoráció esküvőre

lufi-esküvőre

Ha kimondjuk az esküvő szót, minden sokkal többe kerül. A párok gyakran nem mernek belevágni a dekoráció saját kezű elkészítésébe, mert félnek, hogy nem lesz szép és sok idő lesz elkészíteni. Ez a fehér lufi és zöld, leveles girland csodás párost alkot, gyönyörű esküvői dekoráció lehet, ráadásul rengeteget lehet spórolni. A kép szintén Pinterestről van. 

Nézz szét nálunk esküvő témában is!

Lufi girland

lufi-girland

Díszítsd a falat egyedi lufi girlanddal! Hamar belejössz majd a csomózási technikába és a változatos színű és méretű lufikkal könnyen megalkothatod az alkalomhoz legjobban illő dekorációt! Céges- és családi rendezvényeken is megállja a helyét! Szerezd be a legszebb latex lufikat nálunk és szárnyaljon a kreativitásod!

Lesd el a lépéseket INNEN!