Családi rendezvényekre kérj animátort!

Szülinapi zsúrt, családi összejövetelt terveztek? Egy jó animátor a segítségetekre lesz, hogy a gyerekek garantáltan jól szórakozzanak és így a felnőttek is gondtalanul élvezhessék a programot! Az üdülőhelyekről már jól ismert animátorok egyre népszerűbbek itthon is, hiszen segítségükkel már nem csak céges, de magánjellegű eseményeket is könnyebben szervezhetünk!

Mit csinál egy animátor?

Röviden: felügyel és szórakoztat. De azért ez nem ilyen egyszerű. Munkája mögött sok tanulás és felkészülés van, a játékokon túl ismernie kell a különböző korosztályokat is. Mert bár nem babysitter, de a gördülékeny munkájához jól kell kezelnie a gyermekeket és megfelelően irányítania őket. A kreatív, határozott és energikus személyisége képessé teszi a vicces, érdekes és hasznos játékok szervezésére, kézműves foglalkozások kivitelezésére. Gondoskodik róla, hogy a szülőknek, felnőtteknek is járjon egy kis szabadidő. 

Animátor extra program lehetőségekkel

A legtöbb animátor nem pusztán játékokkal, hanem további programokkal is szórakoztat.  Az animátor a megrendelő kívánsága szerint akár bohócnak, hercegnőnek, esetleg Disney-mesefigurának beöltözve is érkezhet, és egy egész gyerekzsúrt levezényli.  Szakmájához hozzátartozik a sokoldalú személyiség, aki mindig képes feltalálni magát minden helyzetben és mindenkinek van egy szórakoztató ötlete. Az alábbi szolgáltatások általában pluszban kérhetőek, amennyiben az animátornak van ebben tapasztalata, végzettsége:

Arcfestés

Csillámtetoválás

Hennafestés

Lufihajtogatás

Gyerek disco

Csapatjátékok, sorversenyek, kvízek

Bűvészműsor

Gyerekbarát esküvő

Érdemes megemlíteni, hogy egyre többen gondolnak az esküvőkön is kifejezetten a gyerekekre. Egy szuper gyereksarok nem csak leköti a gyerkőcöket, tartalmas szórakozást és pihenést is biztosít számukra, de a szülők is élvezhetik a ceremóniát és a bulit, tudnak beszélgetni anélkül, hogy fél szemmel mindig a gyerkőcöt figyelnék. Nem kell állandóan lekötni a figyelmüket, mert egy, vagy több animátor egész nap a kedvükben jár, egészen az alvásig, nem lesz idejük anyu vagy apu után búslakodni. Az animátor az életkornak megfelelő játékokon túl fel van készülve az egészségügyi problémákra is, és pontosan tudja, hogy egy fáradt, nyűgös gyermeket hogyan nyugtasson meg. 

Milyen eseményekre javasoljuk az animátorokat?

Gyerekzsúr

Felnőtt születésnap

Családi összejövetel

Évforduló

Eljegyzési buli

Esküvő

Keresztelő

Céges rendezvények

… és minden olyan további rendezvény, ahol számítani lehet több gyermek részvételére is

Kíváncsi vagy, hogy milyen költségekkel jár egy animátor? A JátékMesterek csapata sok éves tapasztalattal a háta mögött közvetít profi animátorokat családi- és céges rendezvényekre is. Minőségi és színvonalas gyermekanimációs programokkal, fejlesztő és érdekes játékokkal szórakoztatják a gyermekeket minden eseményen! Ha kíváncsi vagy az árakra, lehetőségekre, vedd fel velük a kapcsolatot!