Céges rendezvény dekoráció - így dobd fel a bulit

Céges rendezvényt szervezel? Jó lenne valami egyedi, látványos dekorációval előrukkolni? Az esemény hangulatát nagyban meghatározza a helyszín díszítése. Legyen szó indoor, vagy outdoor összejövetelről, néhány kreatív megoldás a segítségedre lehet, hogy a résztvevők jól érezzék magukat. Hoztunk néhány dekorációs ötletet, amelyek családias- és szakmai rendezvényeken is megállják a helyüket!

Virágok

Az üzleti célú rendezvényeken is helye van a virágkompozícióknak! Legyen szó asztali díszről, vagy extrém megoldásokról, sokszínűségének köszönhetően minden alkalomhoz illik az élő virág. Természetesen érdemes az összhangra figyelni, és ne legyen túl sok, vagy túl kevés a dekoráció. 

Nem csak asztalra, de falra is kerülhetnek virágok, és remek térelválasztó funkciójuk is lehet. Ha igazán egyedi és látványos díszítésre van szükséged, a falról lelógó hatalmas virág zuhatagok, és az emberi nagyságú vázák garantáltan lélegzetelállítóak lesznek!

Fénydekoráció

A hangulatvilágítás elengedhetetlen minden olyan céges rendezvényen, ahol kevés a természetes fény, vagy este/éjszaka zajlik. A fények játékával fokozhatod egy előadás hangulatát, vagy kiemelhetsz fontos részleteket, pl. kiállítási tárgyakat. 

A színhőmérséklet befolyásolja a résztvevők hőérzetét és koncentrációját. A kékes árnyalat téli hangulatot áraszt, és ezzel együtt alacsonyabb hőmérséklet érzetét kelti. A sárgás, meleg árnyalatú fények viszont otthonos, barátságos hangulatot teremtenek. 

A hideg fény segíti a koncentrációt, a meleg fény látványa pedig pihentet. Érdemes a rendezvény céljának megfelelően választani. 

Léggömb dekoráció

A lufi soha nem megy ki a divatból, de mindig alkalmazkodik az igényekhez! Ma már a legtöbb helyen környezetbarát, lebomló léggömbbel találkozhatunk, és igazán elegáns kivitelben is megjelennek dekorációként. Rendezvényednek vidám hangulatot kölcsönözhetsz egy jól megválasztott lufi díszítéssel:

Léggömb kapu és oszlopok: 

Látványos megoldás, általában a rendezvény bejáratához szokták kihelyezni az állványra épített lufikat. Színe tökéletesen passzolhat a cég színeihez, mérete, formája igény szerint alakítható. A fémmel merevített, vagy súllyal ellátott léggömb oszlopok is az alkalomhoz igazíthatóak és könnyen áthelyezhetőek.

A kapuk és oszlopok akár 8-10 napig is tökéletes állapotban maradnak, ezért több napos eseményekre is ideális.

Léggömb felengedés:

A lufi nem csak dekoráció, de látványos programelem is lehet! A hangulat fokozására jó választás egy közös léggömb felengedés! Az esti programok különleges hangulatáról pedig a LED-es lufik gondoskodnak. Igazán szép látvány egy nagy csapat repülő léggömb, és természetesen szimbolikus üzenetet is közvetíthet. Szeretnél árajánlatot kérni céges léggömb reptetésre? Keress minket elérhetőségeinken és a te rendezvényedet is egyedivé varázsoljuk! 

Bízunk benne, hogy sikerült hozzájárulni elkövetkező céges rendezvényed sikeréhez! Ha nincs időd a szervezéssel foglalkozni, a Rendezvénymesterek csapata leveszi a terhet a válladról! Egyeztess velük elképzeléseidről!