Buli a babának - tudd meg, melyik micsoda!

Egy gyermek érkezése mindig nagy öröm, a legtöbben szeretnék méltóképp megünnepelni az ezzel kapcsolatos eseményeket a családdal, barátokkal. Manapság a születésnapi bulin túl számos alkalom kínálkozik, hogy a együtt ünnepeljünk a babával. Már 1 éves kora előtt, sőt a megszületése előtt is számos indok van arra, hogy egy szuper partit szervezzünk neki! Cikkünk segít tisztába tenni a baba bulik fogalmát, most megtudhatod, hogy melyik micsoda!

Gender Reveal Party - a baba nemének ünnepélyes felfedése

Ez az első alkalom, hogy egy kisebb-nagyobb összejövetelt szervezhettek a trónörökösnek, akiről kiderül, hogy kislány vagy kisfiú. Ennek a lényege, hogy a meglepetés örömét megosztjátok a szeretteitekkel. A gyermek nemét az orvos egy papírra írja fel, a szülők ezt adják át a szolgáltatónak, cukrásznak, stb… Külföldön már nagyon népszerű, itthon lassan terjed, de egyre többen tartanak már itt is egyre különlegesebb, vidám és mókás gender partikat. 

3 tipp a baba nemének bejelentéséhez: Lufirobbantás, Konfetti ágyú, Pinata

Babaváró buli - a kismama utolsó önfeledt órái

A gyermek érkezése előtt jópofa ötlet összehozni a családot, barátokat, rokonokat. Ez az alkalom remek lehetőség a kismamának, hogy szórakozzon egy jót, mielőtt édesanya lesz és elterelje a figyelmét az esetleges izgalmakról. Általában a 8. hónapban szokták megtartani, a kismama lakásán. A lufik, girlandok, konfetti, zászló elengedhetetlen kellékei a napnak! Ha már tudjátok a baba nemét, érdemes ehhez igazítani a dekorációt. Vicces játékokkal még mókásabb lesz az esemény!

Extra program egy felejthetetlen naphoz: Léggömb felengedés 

Keresztelő - az első közös családi rendezvény

A vallásos családok nem sokkal a gyermek érkezését követően megtartják a keresztelőt, de általában az első fél évben. Egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak ennek az eseménynek itthon is, és a szűk családon kívül már a barátok is részt vesznek a keresztelőt követő ebéden vagy partin. Keresztelőre illik valamilyen maradandó, nagyobb értékű ajándékkal kedveskedni a babának, a jövőjére gondolva. 

3 dekoráció ötlet, ami nem maradhat el ezen a napon: Zászlófüzér, Party konfetti, és természetesen rengeteg lufi!

Babaköszöntő - bemutatkozik az új kis családtag

A keresztelő helyett babaköszöntő bulit szoktak tartani, ha csak szeretnék bemutatni a gyerkőcöt a családnak, barátoknak. Ha valaki nem szeretne otthonában átjáróházat, érdemes egy ilyen összejövetelt tartani mindenkinek, akivel szeretnénk megosztani örömünket. Egy kedves ajándékot természetesen itt is illik vinni az ünnepeltnek. Az, hogy ez egy ebéd, vagy egy nagyobb, zenés mulatság, az már ízlés kérdése, de a legfontosabb, hogy baba-mama jól érezze magát. Gondoskodjatok a vidám és hangulatos dekorációról is!

Egyedi dekoráció ajánlatunk: Sétáló lufik

Meghoztuk a kedvedet egy baba bulihoz? Segítünk, hogy a lufi dekoráció tökéletes legyen! Válogass webáruházunkból kedvedre, vagy kérd segítségünket! Ha maradandó élménnyel is feldobnád a napot, léggömb felengedés szolgáltatásunk éjjel-nappal jó választás lehet! Olvass róla többet!