Céges partihoz ajánljuk

A céges rendezvények dekorációja minden alkalomra eltérő lehet. Léggömbök segítségével színesíthetitek meg az iroda hangulatát a különböző alkalmakkor. Nézzük milyen eseményekre ajánljuk a lufikat.

A céges partik körébe több, különböző alkalom is tartozhat. Ne csak a megszokott karácsonyi, újévi eseményekre gondoljunk, hanem például a nyugdíjazások alkalmával megrendezett ünnepségekre, díjátadókra, kismamák ideiglenes búcsúztatására és még számtalan egyéb rendezvényre. 

A kisebb események megrendezése általában helyben, az irodákban történik, emiatt nem szoktak a vállalkozások külön éttermi helyeket, konferencia termeket bérelni. Kisebb közösségek könnyebben tudnak meghitt, kedves ünnepségeket szervezni, így általában a búcsúztatók, születésnapok is külön szervezeti egységek körében szerveződnek. Az irodák dekorálásának egyik legegyszerűbb módja a léggömbökkel való díszítés. Ezek könnyen fel- és leszedhetőek, illetve sokan hazaviszik magukkal a rendezvény végeztével ezeket a díszítő elemeket gyermekeik számára.

A kerek évfordulók ünneplésekor jól mutatnak a számos lufik,

melyek lehetnek kerek formájúak, melyek közepén látható az évfordulós szám, illetve maga a lufi formája lehet az ünnepelt év. Ezek általában fóliából készült léggömbök, melyeket héliummal töltenek meg, így akár a mennyezetre is felengedhetőek díszítés képpen. Kínálatunkban ezüst, arany, kék és rózsaszín színekben is megvásárolhatóak a szám formájú léggömbök.

A kismamákat is el szokták ideiglenesen búcsúztatni a munkahelyeken, hiszen jó ideig nem találkozik majd a kollégákkal. Ehhez az eseményhez több különböző léggömböt tudunk ajánlani, melyeket a babaváró bulikra is felhasználhatunk. A 46 cm-es fólia lufik között több kisfiús és kislányos darab is megtalálható. 

Szervezz felejthetetlen nőnapi meglepetést kolléganőidnek lufik segítségével. A különböző virág formájú léggömbök, jól kombinálhatóak a mosolygós emojis darabokkal. A 38-40 cm-es latex léggömbök mellé helyezz néhány színes, vidám fólia lufit és a hatás mindenkit lenyűgőz majd. 

A legnagyobb lufi választék a születésnapok ünnepléséhez kapható nálunk.

Számtalan színvariációban és méretben kaphatóak a léggömbök, melyek akár csokorba kötve, esetleg az iroda mennyezetére felengedve mutatnak a legjobban. Választhatsz vidám színes latex lufikat, melyeken különböző feliratok találhatóak az ünnepeltet éltetve, esetleg az elegánsabb fekete, arany, rosegold változatokkal tudsz kedveskedni a szülinaposnak.

Egyébként véleményünk szerint nem kell feltétlenül bármilyen eseménynek lennie az irodában, hogy lufikat vigyél be. Tégy a jó hangulatért és egy-egy emojis léggömbbel kedveskedj kollégáidnak. Hidd el, mindenki számára örömöt okoz, ha hétfőn reggel a székére kötve egy színes, hatalmas fólia lufit talál.

Reméljük tetszett a cikkünk, kérjük oszd meg másokkal is. És ne feledd, ha bármilyen céges rendezvényre szeretnél lufi dekorációt, akkor keresd a Lufiposta oldalát!