Az elmaradhatatlan party társ, a héliumos lufi dekoráció

Bulit szervezel? Családdal, barátokkal vagy kollégáiddal ünnepeltek? A hangulatos összejövetelek alap tartozéka a héliumos lufi, ami ma már számtalan variációban kapható, az alkalomhoz illően. Ne hagyd ki a dekorációból, lepd meg vele az illetékest, vagy az egész társaságot! Ebben a cikkben összeszedtük, hogy mit érdemes tudni a héliumos lufiról!

A lufi anyaga

A klasszikus lufi latexből, vagyis gumiból készül. Ma már egyre több helyen megtalálható környezetbarát, lebomló kivitelben, a Lufipostánál mi is ezzel dolgozunk. A latex anyagot továbbá egy speciális anyaggal kezeljük, így hosszabb élettartamúak lesznek, tovább gyönyörködhetünk a héliumos lufiban. Ez teszi azt is lehetővé, hogy egy helyszínt akár már előző nap dekorálni lehessen és az esemény napján is tökéletesen szépek legyenek a lufik. A héliumos töltésnek köszönhetően nagyon kreatívan lehet a latex lufikkal díszíteni. Ráadásul emblémázható is!

A fólia lufik nagyon figyelemfelkeltőek és vidámak, bármilyen alakzatban megvalósítható, A Lufipostánál több mint 1000 féle fólia közül tudsz választani, az egyszerűtől az egészen nagy és látványos darabig. Kizárólag héliummal töltve mutat igazán jól!

A sétáló lufik a vidám összejövetelek, gyermek- és felnőtt születésnapok, leány- és legénybúcsúk kedvelt kiegészítője. Óriási méretüknek köszönhetően igazán vicces megjelenést kölcsönöznek! Anyaguk szintén fólia, és annyi héliummal vannak töltve, amennyivel elérhető a “sétáló” hatás, vagyis a kutyus pl. pont olyan, mintha a lábain állna. Nézd meg a sétáló lufikat IDE kattintva!

Éjszakai lufi dekoráció

A lufi önmagában is szép dekoráció, de éjszaka is egyedi hangulatot varázsolhatunk vele! LED világítással különösen szépen mutat sötétben sejtelmes fényével, de lufi felengedéshez is sokan választják ebben a kivitelben. Sőt, lufipostára is maximálisan alkalmas, mert könnyebben elbírja a képeslapokat. 8-10 órán keresztül világít.

Mennyi ideig lebeg a héliumos lufi?

Vásárlóink gyakran érdeklődnek, hogy mennyi ideig bírja a héliumos lufi. Egységes válasz nincs, mert rengeteg méret, forma és többféle anyag létezik, de támpontokat természetesen mindig tudunk mondani.

A latex héliumos lufi lebegési ideje a legkisebb kivitelben (28 cm) 18-24 óra. A 38-40 cm-es lufik 30 óráig, a 90 cm-es lufik 3-5 napig bírják. DE! Egy speciális tartósító folyadékkal kezelve jelentősen megnövelhetjük a lufik élettartamát akár több héttel is! Ez az anyag védőréteget képez a lufi belsejében és megakadályozza a hélium távozását. A 28 cm-es lufi így akár 3-4 napig, a 38-40 cm-es lufi akár 2 hétig, a nagy, 90 cm-es lufi pedig akár 8 hétig is lebegni fog!

A fólia lufik 46 cm-es kivitelben 2 hétig bírják, 92 cm-es méretben pedig 3-4 hétig. További tartósításra itt nincs lehetőség.

Akadnak természetesen szélsőséges helyzetek, ezektől óvni kell a héliumos léggömböket. Ne tegyük ki őket nagy hőingadozásnak, mert ettől leereszthetnek, vagy kidurranhatnak, tartsuk őket szobahőmérsékleten.

Héliumos lufi rendelése

Kedvet kaptál héliumos lufi dekorációhoz vagy lufi postával, léggömb felengedéssel vagy robbantással dobnád fel rendezvényedet? A Lufiposta csapata segít neked a szervezésben, gondoskodunk a hangulat fokozásáról csodás héliumos lufikkal! Nézd meg széles léggömb választékunkat és rendelj az alkalomhoz illően!