4 izgalmas lufidekorációs ötlet nemcsak szülinapra

Szinte elképzelhetetlen a gyerekzsúr dekorációja léggömbök nélkül. Valójában életkortól függetlenül szinte mindenki szereti a lufikat, így érdemes színes léggömbökkel díszíteni a bulik, partik helyszíneit is. 4 izgalmas ötletet mutatunk be mai cikkünkben.

Mini szivárvány kapu

A lufiból formázott kapu forma igen népszerű esküvőkön, születésnapi partikon. Elkészítéséhez többféle színes léggömb szükséges, melyeket az alábbiak szerint kell felfűznünk egymás után.

Fogjunk meg négy darab egyforma színű felfújt léggömböt, majd ezeket egybefogva kössük össze úgy, hogy egy négylevelű lóherét formázzanak. Minden színnel külön-külön készüljön el ez a mintázat, természetesen egy színből több ilyen virág formát kell készítenünk, hogy elegendő legyen a kapu kialakításához. Miután elkészültek a virágformák, felváltva kössük egy hosszú zsinegre vagy drótra, mely olyan hosszúságú, amennyire a kapu nagyságát szeretnénk elkészíteni. A kapu mindkét végére fehér léggömböket erősítsünk, így olyan hatást kapunk, mintha felhők felett állna a szivárvány. Fotók háttereként csodás látvány, kisebb méretben elkészítve, mini lufikból, akár asztaldíszként is alkalmazható.

Központban a léggömbök

Ki mondta, hogy a lufit dekorációként csak a falra lehet felragasztani? Legyen a léggömb a középpontban. Egyszerű és könnyen kivitelezhető ötlet, ha fogsz egy üres boros üveget, melyet körberagasztassz felfújt lufikkal, és színes, csillogó papírszalagokkal. Majd ezt helyezd az asztal közepére. Még ütősebb a látvány, ha átlátszó lufikat használsz, melyek belsejébe konfettit szórsz felfújás előtt. Tinilányok partiján jól mutat ez a dekoráció.

Oszlopok

Készülhet a lufi kapu technikájával oszlop is. Egyszínű, vagy különböző színű lufikat köss össze virág formában, majd fűzd őket sorban egymás után fel egy drótra. Mikor elkészült a megfelelő magasság, akkor az aljára köss nehezéket. Elrepülni nem fognak a lufik, mert levegővel fújjuk fel, viszont így stabilabban fog megállni kreációd.

Csokor

Senki sem lehet elég öreg a lufikhoz, úgyhogy akár virágcsokrot is készíthetsz minden korosztályú ünnepelt számára léggömbből. A lufik közé tűzhetsz még virágokat, vagy színes díszítő papírokat, hogy igazi csokorként hasson az ajándék. Pasztell színeket használva, idősebb ünnepelt is örülni fog ennek a csokornak.

Bármelyik tippet szeretnéd elkészíteni, nálunk beszerezheted a léggömböket. Válaszd ki a megfelelő színeket itt -->> Léggömbök