Blog 3/9


A céges rendezvények dekorációja minden alkalomra eltérő lehet. Léggömbök segítségével színesíthetitek meg az iroda hangulatát a különböző alkalmakkor. Nézzük meg, milyen eseményekre ajánljuk a lufikat.


Egyre divatosabb hazánkban is babaváró partik szervezése. Nem hallottál még erről az eseményről? Olvasd tovább cikkünket, melyben a dekorációról, a meghívottakról és még sok egyébről tájékozódhatsz.


Már lassan az év felénél járunk, viszont a vírushelyzet miatt csak nemrég lehet újra rendezvényeket szervezni, így a léggömb dekorációk elkészítése is most válik aktuálissá. Nézzük az idei trendeket.


A léggömb az egyik leginkább kedvelt látványosság bármilyen rendezvényen, eseményen a gyerekek körében. A különböző formákra hajtogatott lufik ellenálhatatlanok számukra. Gyere és tanuld meg Te is a lufihajtás trükkjeit a legjobbaktól.


A diákok nagy örömére, idén már szervezhetőek ballagások, így várhatóan a május végén, június hónapban az ország több középiskolájában szerveznek búcsúztatókat a ballagók számára. Milyen ajándékkal lephetjük meg a "vén diákot"? Erre keressük ma a választ.


Életünk egyik legfontosabb eseménye az esküvői szertartás és az utána következő lakodalom. Sok menyasszony már gyerekkorától fogva álmodozik a nagy napról. Ami biztosan nem hiányozhat az esküvőről az a dekoráció. Utánajártunk, mely elemek elengedhetetlenek a díszítésnél.


A virágok szépsége, sokszínűsége minden eseményt feldob. Segítségükkel készülhetnek asztaldíszek, esküvői dekorációk, fotófalak, születésnapi csokrok, szinte végtelenek a lehetőségek. Milyen módon tudjuk a lufikat ezekbe beleilleszteni?