Blog 2/9

Gondoltál már úgy a léggömbre, mint a karácsonyi ünnep egyik legötletesebb dekorációja? A tengerentúlon már nagy divat, hogy a lufikat év végén is szívesen használják, hogy feldobják a családi- és céges rendezvényeket is. A számtalan szín variáció lehetőséget ad visszafogott és elegáns, de vidám és mókás elemek készítésére is! 


Szülinapi zsúrt, családi összejövetelt terveztek? Egy jó animátor a segítségetekre lesz, hogy a gyerekek garantáltan jól szórakozzanak és így a felnőttek is gondtalanul élvezhessék a programot! Az üdülőhelyekről már jól ismert animátorok egyre népszerűbbek itthon is, hiszen segítségükkel már nem csak céges, de magánjellegű eseményeket is könnyebben szervezhetünk!


A gyerkőcök imádják a szülinapokat! Minden évben lelkesen várják ezt a napot és hidd el, nem csak az ajándék miatt! Számukra ez egy sokkal különlegesebb nap, mint a többi és rajtad múlik, hogy valóban emlékezetes is legyen! Ne gondolj méregdrága dolgokra, filléres megoldásokkal sokkal nagyobb élményt tudsz adni gyermekednek! Hoztunk pár költséghatékony tippet szülinapokra!


Egy gyermek érkezése mindig nagy öröm, a legtöbben szeretnék méltóképp megünnepelni az ezzel kapcsolatos eseményeket a családdal, barátokkal. Manapság a születésnapi bulin túl számos alkalom kínálkozik, hogy a együtt ünnepeljünk a babával. Már 1 éves kora előtt, sőt a megszületése előtt is számos indok van arra, hogy egy szuper partit szervezzünk neki! Cikkünk segít tisztába tenni a baba bulik fogalmát, most megtudhatod, hogy melyik micsoda!


Céges rendezvényt szervezel? Jó lenne valami egyedi, látványos dekorációval előrukkolni? Az esemény hangulatát nagyban meghatározza a helyszín díszítése. Legyen szó indoor, vagy outdoor összejövetelről, néhány kreatív megoldás a segítségedre lehet, hogy a résztvevők jól érezzék magukat. Hoztunk néhány dekorációs ötletet, amelyek családias- és szakmai rendezvényeken is megállják a helyüket!Bulit szervezel? Családdal, barátokkal vagy kollégáiddal ünnepeltek? A hangulatos összejövetelek alap tartozéka a héliumos lufi, ami ma már számtalan variációban kapható, az alkalomhoz illően. Ne hagyd ki a dekorációból, lepd meg vele az illetékest, vagy az egész társaságot! Ebben a cikkben összeszedtük, hogy mit érdemes tudni a héliumos lufiról! 


Minden évben felmerül a kérdés: mit és hogyan kéne másképp díszíteni, mint korábban? Fontos, hogy az otthonod ünnepi dísze tükrözze a stílusodat, megteremtse az emelkedett hangulatot, és amennyire lehet, biztonságos, balesetveszélyt nem jelentő megoldást válassz! Ezúttal ehhez hozunk pár rendhagyó, lufikra épülő ötletet!