20 esküvői dekorációs tipp lufival - nem csak esküvőre!

A lufik korábban a gyerekeknek szóló események kiegészítői voltak, azonban egyre népszerűbbek olyan eseményeken is, mint egy esküvő vagy ballagás. Mit szólnál hozzá, ha esküvődön a virágok mellett a léggömbök is főszerepet kapnának? Akkor nincs más dolgod, csak tarts velünk, és inspirálódj a 20 esküvői dekorációs tippel, melyek az idei évi kedvenceink! 

Lehet, hogy nem is gondoltad volna, hogy mennyi kreatív megoldást létezik, ha az esküvői dekorációs tippekkről van szó, különösen akkor, ha a léggömbök kerülnek a főszerepbe! Sokkal költséghatékonyabb megoldást kínálnak, és egyedibbek, mint a virágok, mert bármilyen színűek és bármilyen alakúak lehetnek. Ezzel az anyaggal nem kell határt szabnod a kreativitásnak. Bárhonnan indulhat, és bárhol véget is érhet, így sokféleképpen lehet a lufikat az esküvői dekorációknál egészen egyszerűen bevezetni. 

Íme 20 esküvői dekorációs tipp lufival, a LufiPosta szakértőitől!

Miért jó dekorációs ötlet a lufi? 

A lufi mint dekorációs elem számos előnnyel rendelkezik, amik miatt népszerű választás különböző rendezvényekre és ünnepekre. 

  • Széles választék: a lufik széles szín- és formaválasztékban kaphatók, így könnyen illeszkednek bármilyen témához. Legyen szó elegáns esküvőről, születésnapi partiról vagy üzleti eseményről, - a lufik segítségével könnyedén megteremthető a kívánt hangulat.
  • Költséghatékonyság: a lufik viszonylag olcsó dekorációs elemek, különösen ha összehasonlítod őket más dekorációs lehetőségekkel, mint például virágokkal vagy LED fényekkel. Ez lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiséget vásárolj belőlük, így látványos dekorációt hozhatsz létre kisebb költségek mellett.
  • Rugalmas alkalmazhatóság: a lufikat számos kreatív módon fel lehet használni. A lebegő lufikból íveket, oszlopokat és más díszítő elemeket lehet készíteni, míg a héliummal töltött lufikat különböző magasságokban is fel tudod helyezni a térben, így dinamikus megjelenést kölcsönözve.
  • Gyors és egyszerű telepítés: a lufik felfújása és elhelyezése gyors és egyszerű, ami időt és erőforrást takarít meg a dekoráció terén. Ez különösen hasznos lehet sürgős vagy utolsó pillanatban szervezett események esetén.
  • Fotós háttér: a lufikból készült dekorációs elemek kiváló hátteret biztosítanak a fotóknak, és a vendégek számára is emlékezetes pillanatok megörökítésére szolgálnak. 

Lufiposta tipp: közeledik a ballagási szezon, ami egyet jelent az ünnepléssel! Válassz színpompás lufikat ajándék gyanánt, vagy rendezvényed dekorációs elemeként! 

20 esküvői dekorációs tipp lufival

1. Léggömb fürtök 

Ez az egyik leggyakoribb megjelenési forma, ami nagyon jól mutat a bejáraton, vagy akár boldogságkapu gyanánt. A léggömbök bármilyen színben és méretben lóghatnak, miközben illeszkednek az esküvő témájához és dekorációjához. 

2. Szivárványos megjelenés

A vendégváró asztalon virág helyett tökéletesen mutathat egy lufikból összeállított installáció. Ha nyári esküvő, akkor ne félj a színektől! Válogass bátran a színpompás lufiköltemények közül!

3. Használj lufikat a fogadóasztal díszítésére! 

Egy rusztikus megjelenésű asztal esetén rendkívül jól mutathat pár fehér lufi, virágokkal kiegészítve. Így elrejtheted a kilógó húrokat és kapcsokat is, amiket nem szeretnél szem előtt tartani.

4. Próbálj ki egy lufi füzért! 

A girlandok mini lufikkal karöltve izgalmas megjelenést biztosítanak, különösen az esti fények mellett! Néhány virággal, eukaliptusz levelekkel pedig tovább fokozhatod a hatást! Esti ceremóniához is nagyszerű kiegészítő.

5. Az elegáns utazásért

Egy retro autó igazán sikkes megjelenést kaphat pár lufi dísszel! Ráadásul így az ifjú pár megadhatja a módját az elegáns távozásnak. 

6. Légy kreatív egy léggömbös fali háttérrel! 

Akár selfie falnak alkalmazva, akár a fogadóasztal mögé elhelyezve- egy lufis fali háttér remekül fest bármilyen esküvőn!

7. Öltöztesd fel a medencét léggömbökkel!

Egy medence, lebegő fehér léggömbökkel a nyári esküvőkön tökéletes ötlet lehet egy nyitott bárral karöltve. Néhány lebegő gyertyával és világítással is kiegészítheted, hogy sötétedés után is ragyogjon. 

8. Ombre színek 

A fotófülke dekorációjához ideális választás lehet egy színátmenetes léggömb installáció. 

9. A lufi passzoljon a témához!

Érdemes olyan árnyalatú lufikat választanod, amelyek illenek az esküvői dekoráció többi eleméhez! 

10. Lufik a desszertasztal fölé

A lufik kiemelik a desszertasztalt, és középpontba helyezik azt! Egészítsd ki zöldekkel, és virágokkal az ünnepi hatás érdekében!  

11. Szertartás háttér 2.0

Az esküvői dekorációs ötletek közül az egyik kedvencünk! A szertartás háttér léggömbből nagyszerű ötlet lehet, ha exkluzív megjelenést szeretnétek elérni. Nem mellesleg fotófalnak is szuper megoldás. 

12. Színes függő installáció

Bátran használhatod a szivárvány minden színét, még egy esküvőn is. A helyszín ajtókeretei tökéletes hátteret biztosítanak a fotózáshoz, ha lufi füzérekkel van körbevéve.

13. Készíts emlékezetes kilépőt!

Hogyan távozhatnál az esküvőről úgy, hogy emlékezetes első benyomást kelts? Dekoráld különböző méretű lufikkal az autótokat, hogy minél stílusosabb legyen a távozás is! Képeken is nagyszerűen fog mutatni. 

14. Díszítsd fel a bejáratot!

A mókás és egyben feltűnő bejárat, ahol a vendégek boldogan érkeznek, tovább emelkedhet a színes léggömbök hozzáadásával. Egy üdvözlő tábla is fogadja a vendégeket, amely felkészíti őket az igazi ünnepi hangulatra.

15. Légy hatásos a túlméretezett lufikkal!

Ha modern és elegáns hátteret szeretnél, akkor használj túlméretezett fehér lufikat, amelyek különböző magasságokban lebegnek, ezzel fokozva a szórakoztató hangulatot. Kiegészíthetitek még pár fényfüzérrel, így este is csodás látványt fog nyújtani.

16. Vedd be a koszorúslányokat az akcióba!

Ha a koszorúslányok a virágok mellett lufikat is visznek magukkal a hatásos esküvői belépő érdekében, akkor biztos, hogy felejthetetlen lesz a menyasszony belépője. Ez a látvány minden vendég arcára mosolyt csal!

17. Legyen izgalmas a koktélozás!

Alapozd meg a koktélbár megjelenését pár színes léggömbbel! Így garantáltan jó hangulatban fog telni a koktélozás, amíg várnak a többiek az ifjú párra.

18. Keverj bele friss zöldet!

A fehér lufik friss zöld növényekkel manapság nagyon divatosak, és feldobják a legunalmasabb tereket is. Nem mellesleg a vendégekre is nagy hatást gyakorolhatnak ezek a monumentális lufik, amikből akár haza is vihetnek az esemény végén!

19. Próbálj ki egy nem hagyományos asztaldíszt!

Mit szólnál hozzá, ha az esküvői dekorációs ötletek nem merülnének ki pár hagyományos vázában? Az egyszerű vázák zöld növényzettel, és lebegő lufikkal különleges asztaldíszek lehetnek, és remek választás, ha eltérnél a megszokottól. Ehhez a fehér latex vagy az óriás gömblufik a legalkalmasabbak, azonban érdemes egyeztetned erről az esküvőszervezővel!

20. Hozz létre egy padlótól, a mennyezetig érő installációt!

A desszertasztal mögötti padlótól a mennyezetig elhelyezett lufik tökéletes megjelenést biztosítanak, különösen, ha hozzáadsz élénk színeket, mint például rózsaszínt, sárgát vagy narancssárgát. Egy lufifal a koktélbár közelében, fantasztikusan nézhet ki.

A léggömbök stílusos, kreatív és költséghatékony dekorációs lehetőségek minden korosztály számára. Legyen szó esküvőről, ballagásról, üzleti rendezvényről vagy családi összejövetelről, - a lufik mindig képesek feldobni a teret és emelni az ünnepi hangulatot. Kísérletezz bátran a színekkel, formákkal és elrendezésekkel, hogy minden alkalomra személyre szabott, látványos és örömteli környezetet hozhass létre! Ha pedig segítségre lenne szükséged, akkor a Lufiposta csapatára számíthatsz!