Ballagási emlék léggömb dekorációval

Május nemcsak egy csodás évszak, mikor a természet éledezik, a meleg napsugarak melengetik a szívünket, hanem sok gyermek és fiatalember számára egy időszak lezárása, hiszen ilyenkor kezdődnek a ballagások. Napjainkban már nemcsak a felsőbb évfolyamokban, gimnáziumokban kerül sor a ballagási ünnepségek megrendezésére, hanem már az óvodákban is megkapják a gyerkőcök a hamuban sült pogácsával töltött tarisznyájukat. 

Ezeket az ünnepségeket minden család próbálja felejthetetlenné tenni csemetéi számára, ezért ajándékokkal halmozzák el a fiatalokat. Sokszor az ezen a napon kapott virágcsokrokat a lányok lepréselik, a díszítést elrakják maguknak, hogy majd gyermekeiknek is megmutathassák azokat.

A ballagásra meghívott vendégek számára kisebb kihívás az ünnepeltnek megfelelő ajándékot találni. Szeretnének emlékezetes, másoknál nem látható ötletekkel előrukkolni. Számos család ezt a napot tágabb családi körben eltöltött ebéddel, vacsorával ünnepli meg, ahol szintén fontos az ötletes dekoráció megjelenítése.

Mi is sok felkérést kapunk ballagási dekoráció megtervezésére, melyeket latex és fólia léggömbökből készítünk el.

Többféle lehetőség van a lufiból készült díszítés elkészítésére, kisebb asztaldíszektől kezdve, a teljes teremdekoráción át, egészen a lufiból készült szobrokig vállalunk megrendeléseket.

A családi otthon, vagy az ebéd helyszínén a bejárati ajtó elé állítható léggömbből készült kapu az egyik legnépszerűbb termékünk. A kapu mérete 2 m x 2,5 m, azonban ez nincs kőbe vésve, bármilyen egyedi méret alapján el tudjuk készíteni a bejárat díszét. 

Másik népszerű termékünk a lufiból készült oszlop, mely egy kis léggömb talapzatból és több kisebb és egy nagy lufi felhasználásával készül el. A ballagási oszlopokat köthetjük kifejezetten erre az alkalomra nyomott léggömbökből, vagy javasoljuk az arany/fekete, esetleg kék/fehér szín összeállításokat. 

Ezek az oszlopok – a felhasznált léggömb mennyisége szerint változhat – már 5.000 Ft-tól megrendelhetőek.

Kisebb kézbe vihető luficsokrokat is készítünk, melyeket a terített asztaloknál tudnak elhelyezni. Ezek a csokrok általában három-öt léggömb felhasználásával készülnek. Választható mintázatú lufikból, vagy dupla lufik (lufiban-lufi) felhasználásával.

 

Nem feledkezhetünk meg a leglátványosabb dekorációs elemről sem, mely a léggömbből készült szobor. Exkluzív megjelenést biztosít az ünnepség helyszínén elhelyezett lufiból készült alak, melyet kreatív csapatunk segít az Önök számára megvalósítani.

Sok szülő szeretné, ha gyermeke számára örökké emlékezetes pillanat lenne az iskola befejezése, a felnőtté válás kezdete. Nekik javasoljuk léggömb felengedő szolgáltatásunkat, mely alkalom során az Önök által kiválasztott színű, mennyiségű 100% héliummal töltött, kiváló minőségű latex lufikat egyszerre engedhetik útjára. 

Még látványosabbá tehetjük az eseményt, ha sötétedés után, LED lámpákkal a belsejükben szállnak a léggömbök az ég felé. 

Bizonyára minden meghívott számára felejthetetlen élmény lesz a léggömbök felengedése.